Fiul lui Carmen Dan ar fi fost bătut într-o discotecă

Ministrul de Interne, Carmen Dan. FOTO: Gov.ro
Ministrul de Interne, Carmen Dan. FOTO: Gov.ro

Darius Dan, fiul ministrului de Interne, ar fi fost agresat într-o discotecă din localitatea Butești, aflată la 15 kilometri de orașul Videle, potrivit liberinteleorman.ro.

Acesta ar fi fost lovit după ce ar fi cerut să se schimbe muzica, într-o discotecă în care clienții ascultă de obicei manele. Potrivit unei surse citate de liberinteleorman.ro, mai mulți tineri, fani ai manelelor, s-au enervat că s-a schimbat muzica, iar unul dintre ei l-a lovit pe Darius Dan.

„E o discotecă pe care Darius o frecventează. El a vrut să schimbe muzica la DJ, că nu i-a plăcut muzica. În discoteca respectivă, iubitorii de manele fac cel mai mare consum. DJ-ul știa cine este el, că e băiatul lui Carmen Dan și restul clienților au fost revoltați. Evident, clienții nu știau cine e Darius. Și unul dintre ei s-a enervat și s-a dus și l-a compostat direct, n-a mai stat la discuții.

Patronii știau cine este, l-au luat pe Darius, l-au ascuns în bucătărie, apoi au spus găștii de clienți deranjați de Darius că el e fiul ministrului de Interne. S-au panicat când au auzit. La vreo două ore a venit poliția de la Videle, apoi cea de la Alexandria, care a luat probele de pe camere.

După care am auzit că a căzut Darius la înțelegere cu ei să le dea 3.000 de euro, ca să-și retragă plângerea. Ce am mai observat în noaptea aia a fost că în zonă apoi au patrulat continuu vreo trei mașini de poliție prin zonă”, a declarat un martor ocular pentru publicația locală liberinteleorman.ro.

Purtătorul de cuvânt al poliției județene, Teodora Dragole, a declarat că există o anchetă în desfășurare pe tema acestui episod. Darius Dan a făcut plângere a doua zi la Poliția Rurală.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.