Firea își recunoaște eșecul, dar dă vina pe alții: ”Nu am ce să îmi reproșez”

FOTO: Facebook/Gabriela Firea
FOTO: Facebook/Gabriela Firea

Gabriela Firea a devenit primul primar al Bucureștiului care candidează pentru un nou mandat și pierde, fiind învinsă de Nicușor Dan la o diferență destul de importantă.

Dacă azi-noapte fostul primar general nu accepta sub nicio formă rezultatele indicate de exit poll-uri, Firea și-a recunoscut azi eșecul, într-un mesaj pe Facebook.

”Am ținut să am această ultimă intervenție în această poziție. Prețuiesc fiecare vot și îl port în suflet și promit să nu dezamăgesc nicioadată. Îmi doresc ca lucrurile din București să mergă mai departe. Ceea ce nu se poate demola, chiar dacă s-a încercat demolarea mea, sunt faptele, sunt proiectele”, a zis Gabriela Firea, adăugând că ”este mai bine” că a pierdut ”pentru că nu aș fi avut susținere în Consiliul General”.

”Nu am ce să îmi reproșez decât că am vrut să fac prea multe dintr-odată. Las aici la Primăria Capitalei proiecte în valoare de un miliard de euro. Totul este asigurat. Este munca echipei mele și a mea”, a mai declarat Gabriela Firea.

”Am fost dezbinați și nu din vina mea. Tocmai de aceea oameni care ar fi putut să pună umărul, au făcut tot ceea ce a ținut de ei astfel încât să mă lovească alături de adversarii mei. Atunci când cei din familia ta te lovesc, pe la spate și îți înfig cuțitul în spate, devine mai dureros. Toate aceste lucruri vor fi la un moment dat reglate și cred că românii îi vor sancționa. În loc să renunțe la orgoliile lor au preferat să stea separați sau să îmi aducă contra candidați sau chiar să facă declarații neadevărate împotriva mea”, a mai spus Gabriela Firea.