Film pentru adulți, realizat la Universitatea Politehnică Timișoara

film pentru aduți universitatea politehnică bucurești
Foto: Olichel / pixabay.com

O secretară de la Facultatea de Electronică și Telecomunicații diin cadrul Universității Politehnice Timișoara a realizat un film pentru adulți alături de un bărbat chiar într-unul dintre birourile facultății, relatează publicația locală tion.ro.

Filmul a fost încărcat apoi pe mai multe siteuri pentru adulți. Ulterior, mai mulți studenți au recunocut-o pe secretara lor, precum și decorul filmului: un birou al Facultății de Electronică și Telecomunicații.

Deși autorii filmului restricționaseră accesul utilizatorilor din România la videoclip, studenții au reușit totuși să vadă imaginile.

Surse din cadrul facultății au declarat pentru publicația locală că, cel mai probabil, filmarea din birou a fost făcută pe perioada vacanței studențești.

După izbucnirea scandalului, secretara și-a dat demisia de la facultate.

Reprezentanții Universității Politehnica Timișoara nu au dorit să comenteze acest caz.

Foto: Olichel / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.