Filarmonica Banatul Timișoara ar putea să găzduiască un concert de manele

orchestră filarmonică
Foto: takazart / pixabay.com

Filarmonica Banatul Timișoara ar putea găzdui un concert de manele, relatează postul de televiziune Digi 24.

Jador ar fi trebuit să urce pe scenă pe data de 17 mai, însă directorul Filarmonicii spune că va respinge cererea după ce a aflat că respectivul artist cântă manele.

Însă organizatorul a pus deja biletele în vânzare pe o platformă online, cu prețuri cuprinse între 80 și 120 de lei. Organizatorul susține că a obținut un acord verbal pentru evenimentul programat la Filarmonică.

Neînțelegerea dintre organizator și Filarmonică ar putea ajunge în instanță.

„Cererea se va respinge pentru că na, s-a depus recent, aceste documente ajung la mine și în momentul în care ajung la mine eu verific toată natura spectacolelor care se petrec la Filarmonică. Greșeala organizatorului e că a pus numele Filarmonicii, lucru pe care noi îl vom contesta”, a spus Ovidiu Indriș, director al Filarmonicii Banatul Timișoara, pentru postul de televiziune.

O sală a Filarmonicii Banatul Timișoara poate fi închiriată pentru o zi cu 3.500 de lei.

Foto: takazart / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.