Fiica primarului Devei a fost infectată cu coronavirus

Fiica primarului Devei FOTO: Facebook
Coronavirus România FOTO: Facebook

Primarul Devei, Florin Oancea, infectat cu coronavirus după ce a participat la ședința PNL la care a fost prezent senatorul Vergil Chițac, a anunțat că și fiica sa a fost confirmată cu infecția coronavirus.

Edilul a postat și o fotografie făcută de fiica sa în timp ce era dusă la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. Primarul Oancea a spus că fiul și soți sa au avut rezultate negative.

„Dragi prieteni, am primit în această după-amiază (duminică – n.r.) rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea. Soţia şi băiatul – rezultate negative, deci nu sunt infectaţi cu virusul COVID – 19. Fata mea – din păcate, rezultat pozitiv – şi acum a ajuns alături de mine la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara”, a scris pe Florin Oancea.

Primarul a postat pe Facebook și un selfie făcut de fiica sa. „Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea. Nu ne lăsăm! Cu credinţă şi speranţă vom trece peste toate încercările vieţii!”, mai scrie Oancea.

Atât primarul Devei, cât și administratorul public Adrian David Nicolae au fost confirmați pozitiv la testul pentru coronavirus după ce au participat la o ședință PNL alături de senatorul Vergil Chițac, primul politician român confirmat cu coronavirus. Chițac ar fi luat virusul după ce a participat la o întâlnire care a avut loc în Franța.

Activitatea Primăriei Deva se suspendă pentru cel puţin 14 zile, după ce aproximativ 60 de angajaţi ai instituţiei au intrat în izolare voluntară la domiciliu, de sâmbătă, pentru că au avut un contact direct cu primarul Florin Oancea sau cu administratorul public Adrian David, ambii depistaţi pozitiv la infecţia cu COVID-19, a transmis, duminică, municipalitatea.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.