Fii mereu în tendințe cu o geantă Zevo

Gențile de piele vor fi mereu preferatele femeilor, pentru că lucrătura lor este una deosebită, cusăturile sunt impecabile, iar design-urile lor vor dăinui mereu în lumea modei, indiferent de câți ani trec. O geantă de piele este ca o bijuterie de calitate pe care o prețuiești, fiindcă știi că o vei avea mult timp la brațul tău. Zevo, un brand românesc definit de pasiune, dedicare și exigență în a oferi femeilor genți desăvârșite, create de maeștri italieni, este locul de unde îți poți începe propria colecție high-end, la prețuri accesibile.

De ce să optezi pentru o geantă Zevo

Design-urile lor minimaliste, printurile trendy și culorile potrivite pentru stilul oricărei femei, precum și calitatea materialelor folosite, atenția la detalii și fabricarea fiecărei genți manual, sunt puncte cheie pe care trebuie să le iei în considerare.

Primăvara e chiar aici, așa că trebuie neapărat să îți accesorizezi ținutele corespunzător. Câteodată elementele de accent ale unui outfit, bijuteriile statement, curelele, precum și geanta, sunt cele care fac toată diferența. O geantă trebuie să fie frumoasă, să atragă privirile, dar să fie și practică și durabilă.

Aceste genti piele Zevo sunt genul acela de achiziție pentru care îți mulțumești mai târziu. Fiecare model este unic în felul său, fiecare are o diferită personalitate, exact ca o femeie. Animal printurile sunt extrem de populare și în acest an. Modelele cu aspect de piele de șarpe dau un aer de modernism și neconvențional, întregind orice outfit pentru care optezi.

Gențile cu textură de piele de crocodil au un aspect exotic, elegant și sunt ușor de asortat și introdus în orice combinație vestimentară. Detaliile metalice ale genților Zevo, fie ele aurii sau argintii, sunt cele care conferă un plus de rafinament femeilor moderne, cărora le place să fie în pas cu moda.

Zevo la braț, Zevo în picioare

Fiindcă acum este momentul oportun să faci curățenia de primăvara în dulap și pantofar, Zevo aduce clientelor și o gamă variată de încălțăminte de piele naturală din care pot să aleagă. Pantofii de piele sunt și vor fi mereu în topul femeilor care apreciază calitatea, confortul și viața îndelungată a încălțămintei.

Alegând o pereche de pantofi mocasini din piele de vițel, cu animal print de piton, pentru primăvara aceasta, ai siguranța că nu vei rămâne dezamăgită, cu talpa dezlipită pe undeva pe drum. Investind în calitatea materialelor, investești în tine și implicit în fericirea și comoditatea ta. Dacă optezi pentru o ținută simplă și asortezi o geantă cu același animal print ca pantofii, cu siguranță vei obține un efect wow, care va atrage toate privirile.

Pantofii stiletto nu ne vor părăsi niciodată, dar încearcă să alegi culori sau design-uri care să îți ofere o notă îndrăzneață. Cei cu imprimeu de leopard, în combinație cu o rochie neagră sau roșie, te vor face să simți că mergi pe podium, puternică și încrezătoare, chiar dacă tu te îndrepți spre birou. Starea de bine din interior începe cu ce alegi să porți la exterior, așa că alege produsele de pe www.zevo.ro, pentru că tu să te simți mereu în centrul atenției, ca femeile de pe coperțile revistelor.

Contact: office@zevo.ro

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.