Fetița dispărută cu un om al străzii a fost găsită

FOTO: IPJ Hunedoara
FOTO: IPJ Hunedoara

Fetița care a dispărut săptămâna trecută din fața blocului în care locuia, în Petroșani, a fost găsită noaptea trecută. Aceasta era într-un cămin dezafectat din orașul Vulcan, aflat la 12 kilometri distanță de casa ei. Din primele informații reiese că fetița nu a pățit nimic, însă a fost dusă la spital pentru un control medical amănunțit.

Fetița de 7 ani plecase de acasă cu un om al străzii la un cimitir din apropiere pentru a primi pomană de Ziua Morților. Din câte se pare, mama și-a dat acordul ca fetița să meargă cu bărbatul la cimitir.

„În cursul nopţii, în urma activităţilor investigative si de căutare, poliţiştii au găsit fetiţa de de 7 ani, dispărută în data de 1 noiembrie, din Petroşani.

Aceasta a se afla în incinta unui cămin dezafectat din municipiul Vulcan, împreună cu bărbatul cu care a plecat din faţa blocului”, au transmis poliţiştii, precizând că din primele verificări se pare că fetiţa nu a fost agresată în vreun fel.

Polițiștii mai spun că au sesizat Autoritatea de Protecție a Copilului, pentru efectuarea unei anchete sociale.

„Poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarului penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, urmând a fi dispuse măsuri legale, sub coordonarea Parchetului de la lângă Judecătoria Petroşani.

La căutări (în localităţile Văii Jiului) au participat peste 50 de poliţişti, jandarmi și poliţişti locali, sub coordonarea Serviciului de Investigaţii Criminale.

Fetița se afla în urmărire naţională din data de 5 noiembrie, după ce, în data de 4 noiembrie, dispariţia acesteia a fost reclamată la Poliţia Municipiului Petroşani de tatăl acesteia, aflat în municipiul Timişoara”, mai transmite IPJ Hunedoara.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.