Fetița de 11 ani dispărută după ore a fost găsită moartă. Un olandez, principalul suspect

mihaela adriana fieraru
Mihaela Adriana Fieraru. Sursa: Poliția Română

Fetița de 11 ani din comuna dâmbovițeană Gura Șuții, care vineri nu a mai ajuns acasă de la școală, a fost găsită moartă, relatează postul de televiziune Digi24.

Fetița are urme de violență pe corp, iar Poliția are un suspect: un cetățean olandez. Bărbatul va fi dus la audieri.

Mihaela Adriana Fieraru a fost găsită decedată pe un câmp de pe raza comunei Produlești, din județul Dâmbovița, potrivit Știrile Pro TV. Distanța dintre cele două comune (Gura Șuții și Produlești) este de aproximativ 8 kilometri.

O cameră de supraveghere instalată pe clădirea şcolii a înregistrat-o vineri, la ora 17:19, în timp ce pleca spre casă.

Mihaela-Adriana Fieraru era din comuna Gura Șuții din județul Dâmbovița.

După dispariție, fata a fost căutată de zeci de polițiști, inclusiv cu un elicopter, cu drone și câini de urmă.

Mama ei a povestit pentru postul de televiziune Pro TV că o aștepta pe fată să vină acasă, după terminarea orelor, dar aceasta nu a mai ajuns la domiciliu. O cameră de supraveghere a surprins-o pe elevă la aproximativ 300 de metri de casă.

Familia și localnicii au relatat încă de ieri că se tem că fata a fost răpită de pe stradă de nişte necunoscuţi, mai ales că minora era un copil cuminte și, din spusele lor, nu avea niciun motiv să fugă de acasă.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.