Fetița care vinde bijuterii făcute de ea, la Vama Veche, pentru a-și salva cățelul

FOTO: Oana Zamfir/Facebook
FOTO: Oana Zamfir/Facebook

O fetiță în vârstă de 11 ani a reușit să-și îndeplinească dorința de a-și salva un cățel care s-a născut cu picioarele din spate paralizate. Aceasta a vândut în vara aceasta bijuterii făcute de ea în Vama Veche în încercarea de a strânge cei 10.000 de lei de care avea nevoie pentru a opera cățelul.

Un mesaj emoționant s-a viralizat pe rețelele sociale, iar oamenii au mers cu zeci la tabara ei și într-o singură seară au ajutat-o pe Tiara să strângă suma de care avea nevoie pentru operația cățelului ei, Honey.

„Strâng bani pentru operația lui Honey, care s-a născut în 30 octombrie 2020. A fost respinsă de mama și frații ei. Mama ei nu o lasă să sugă, așa că cinci luni eu i-am dat lapte cu seringa”, a povestit ea, potrivit Digi24.

A început să confecționeze pandative, coliere, bărțări sau brelocuri. „De 10 luni fac chestia asta. Prima data mi-a fost greu pentru că nu am înțeles procesul. Am încercat de mai multe ori și mi-a ieșit”, a povestit ea.

Tiara spune că va continua să creeze bijuterii și că banii pe care îi va câștiga îi va folosi pentru creșterea animalelor. De asemenea, visul ei e să devină medic veterinar.

„Vreau să mulțumesc –  ieri am strâns o sumă neașteptat de mare, am strâns mai mult de 10.000 de lei și vă garantez că toți banii ajung pentru întreținerea animalelor mele, pentru întreținerea lui Honey”, a transmis Tiara, pe Facebook.

Sursa foto: Oana Zamfir/Facebook

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.