Ferroli si Ariston, alegeri de top atunci cand vine vorba despre modele de boiler electric!

boiler electric

Un boiler electric este un echipament care utilizeaza energie electrica pentru a incalzi apa menajera rapid si sigur, la un pret avantajos. In functie de capacitate, astfel de dispozitive pot fi utilizate in gospodarie, in spatii comerciale sau cladiri de birouri.

Principiile de functionare ale unui boiler electric sunt simple, iar diferentele apar in functie de modul in care fiecare producator a conceput functii tot mai complexe pentru incalzirea rapida ori rezervoare evoluate, care permit incalzirea unor volume mari de apa si mentinerea acestora la o temperatura ridicata.

Boilerele sunt prevazute cu rezervoare de acumulare a apei in care se introduc rezistente electrice, care incalzesc efectiv apa. Reglarea si sincronizarea temperaturii este facuta cu ajutorul unui termostat cu rolul de a porni si de a opri rezistenta electrica a aparatului. Acesta se declanseaza atat cand se deschide robinetul si apa este rece, cat si cand apa este prea fierbinte, caz in care opreste alimentarea electrica a rezistentelor.

Exista mai multe criterii de care trebuie sa tii cont, atunci cand cumperi un boiler electric: daca va fi folosit pentru intreaga casa sau doar pentru bucatarie, pentru cate persoane se asigura apa calda si cate locuri de consum al apei calde exista, modul si locul in care este montat echipamentul.

Un alt criteriu important se refera la producator. Cele mai bune echipamente sunt oferite de doua companii italiene, Ferolli si Ariston. Iata unele dintre produsele de top pe care le poti gasi chiar acum in magazinul online Quickshop.ro!

Boiler electric Ferolli de 100 de litri

Fabricat in intregime din otel superior laminat la rece, produsul are capacitatea de 100 de litri si dimensiuni compacte, care permit amplasarea lui deasupra chiuvetei. Pentru siguranta in utilizare, este dotat cu un sistem avansat, avand dispozitive pentru protectia atat la supraincalzire, cat si la suprapresiune.

Sistemul digital de comanda permite selectarea puterii de incalzire la 1 000, 1 500 sau 2 500 de wati, a temperaturii apei calde menajere, cat si programarea orara a disponibilitatii apei calde, in functie de programul zilnic, de obiceiurile si necesarul consumatorilor.

boiler electric

Tratamentul special „Blue Forever“ aplicat rezistentei electrice asigura o protectie de lunga durata impotriva depunerilor de calcar. Pierderile minime de caldura si eficienta termica sunt asigurate de izolatia cu spuma poliuretanica ecologica de inalta densitate, obtinuta prin injectare sub presiune. Produsul beneficiaza de garantie extinsa pe o durata de 6 ani.

Boiler electric Ariston de 200 de litri

Echipamentul permite incalzirea unei cantitati mari, de 200 de litri, de apa menajera. Se monteaza in pozitie verticala pe podea si beneficiaza de flansa de verificare cu 5 bolturi, supradimensionata, precum si de un termostat cu dispozitiv de siguranta bipolar.

Aparatul afiseaza temperatura si este dotat cu o supapa de siguranta, pentru controlul presiunii, care este calibrata la 7 bari. Rezervorul interior din otel emailat cu titan a fost testat la 16 bari.

Puterea este de 3 000 de wati, asigurand o temperatura maxima de functionare de 75 de grade Celsius. Produsul are o greutate de 50 de kilograme.

Pentru informatii suplimentare despre mai multe echipamente, viziteaza magazinul online Quickshop.ro! Datorita unor produse de inalta calitate, te vei simti confortabil si in deplina siguranta in casa proprie!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.