„Fenomene stranii” într-un oraş românesc. Un candidat a dispărut de pe buletinul de vot

Foto: picaturideromania.blogspot.com

Un grav incident s-a produs într-un oraş reşedinţă de judeţ, unde un candidat oficial nu şi-a regăsit numele pe buletinul de vot.

La Alexandria, reşedinţa judeţului Teleorman, candidatul Partidului România Unită (PRU), Dumitru Goldbach, nu şi-a găsit numele pe buletinul de vot atunci când a intrat în cabina de vot.

Acest detaliu ar putea duce la reluarea alegerilor locale din Alexandria, potrivit unui comunicat emis de partid în urmă cu puţin timp. PRU a sesizat deja Biroul Electoral Central, Biroul Electoral Judeţean, Autoritatea Electorală Permanentă, dar şi Poliţia. Partidul cere suspendarea procesului de vot în oraşul menţionat.

Un alt incident a fost observat în Sectorului 1 din Bucureşti şi vizează modul în care s-a făcut colectarea intențiilor de vot la ieșirea din secțiile de votare din Sectorul 1 al Capitalei, rezultate care vor fi folosite pentru exit-poll. Partidul România Unită lipsește de pe unele chestionare de exit poll.

comunicat PRU alegeri locale 2016

Recomandările editorilor greatnews.ro:

Pe cine vrei primar în Bucureşti? Votează online şi vezi rezultate
Nicuşor Dan, noapte albă înainte de alegeri. Vecinul l-a ţinut treaz până spre dimineaţă
Nicușor Dan, despre cum a făcut negoț cu turcii și alte lucruri neștiute despre el: „Am un viciu…”
Alegeri locale 2016. Câți români au mers până acum la vot

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.