Femeie ridicată de polițiști cu forța, din greșeală. Au îmbrâncit-o și au amenințat-o

timișoara
Sursa: Captură Știrile Pro TV

Patroana unei firme din Timișoara a fost luată pe sus de polițiști, din greșeală. Ei au amenințat-o și i-au interzis să sune la 112. Oamenii legii greșiseră însă adresa pentru un mandat de aducere a unui bărbat acuzat de contrabandă cu țigări, relatează Știrile Pro TV.

Deşi agenţii căutau un bărbat, nu o femeie, iar adresa din acte se afla în capătul opus al oraşului, poliţiştii nu s-au lăsat convinşi de explicaţiile oferite de femeie, mai notează sursa citată.

Bărbatul ar fi trebuit să fie ridicat de pe bulevardul Constructorilor din Timişoara, dar polițiștii s-au oprit pe Strada Constructorilor, la firma administrată de Daniela Sasu.

Femeia a încercat să le explice că au greșit adresa, și că ar face bine să se uite pe Google Maps pentru a se lămuri, dar aceștia nu s-au lăsat convinși. Mai mult, au pus-o să semneze o declarație pe proprie răspundere că individul căutat nu se află în sediul firmei, dar Daniela Sasu a refuzat.

Apoi, polițiștii au chemat întăriri și au vrut să o legitimeze, dar femeia nu avea actele asupra sa.

În acel moment, unul dintre poliţişti a încercat să o scoată cu forţa din sediu. Femeia a vrut să sune la 112 ca să ceară ajutor, dar a fost amenințată că va primi amendă.

“Le-am spus că nu am buletinul la mine şi au considerat că trebuie să mă ia pe sus, cu forţa să mă îmbrâncească şi să mă scoată afară din propria mea casă. Am zbierat la ei şi am zis că vă dau o copie de buletin, mi-au dat drumul şi le-am zis că sun la 112, bineînţeles că unul dintre poliţişti din patrula numărul 2 m-a ameninţat dacă sun la 112 vei lua amendă şi pentru că ai apelat 112”, a povestit Daniela Sasu, adminsitratorul firmei, pentru Știrile Pro TV.

Femeia a depus deja o plângere împotriva poliţiştilor şi vrea să ajungă în instanţă. Poliţia a început o anchetă internă.