Femeie filmată în timp ce fura un încălzitor de biberoane

FOTO: Captură Facebook
FOTO: Captură Facebook

Un clip în care apare o femeie care a plecat cu încălzitorul de biberoane din sediul Direcției Generale de Asistență Socială București (DASB) a devenit viral pe Facebook. Reprezentanții instituției o roagă să-l restituie.

În mesajul care însoțește clipul, reprezentanții instituției spun că mamele care vin să depună dosare au nevoie de micul aparat. Postarea a fost făcută la câteva zile după ce acesta a dispărut în geanta femeii.

De asemenea, reprezentanții DGASB spun că astfel de incidente au loc frecvent. Înainte să fie furat încălzitorul de biberoane, a dispărut și dozatorul de săpun.

„Poveste cu tâlc. S-a furat încălzitorul de biberoane. Morala vă apartine. Dragii noștri beneficiari, vă facem cunoscut faptul ca noi suntem aici pentru dumneavoastră, pentru a vă ajuta.

Nu putem face asta, însă, dacă, rând pe rând, ne dispar tot felul de lucruri necesare tot dumneavoastră. Dacă acum ceva timp a fost vorba despre dozatorul de săpun, care a dispărut în câteva zile de la mutarea noastră în noul sediu, astăzi, vorbim despre încălzitorul de biberoane.

Stimată doamnă, o să va recunoașteți cu siguranță în clipul de mai jos, nu știm de ce ați făcut acest lucru și nici nu știm cum de ați crezut că veți pleca neobservată… de camerele de luat vederi.

Pentru că, da, avem și asa ceva. Nici nu mai contează motivul, vă rugăm respectuos și cu mare încredere că veți lua decizia cea mai bună, să aduceți încălzitorul înapoi, de unde l-ați sustras, din Constantin Mille nr. 10, mamele care depun dosare au mare nevoie de el.

Credem că știți și dumneavoastră cât este de util. Dacă nu știați, cu siguranță ați aflat, de miercuri și până acum”, transmit reprezentanții DGASB.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.