Femeie bătută golănește în plină stradă, la Sibiu. Polițiștii l-au identificat pe agresor

FOTO: Captură Youtube/Sibiu Live
FOTO: Captură Youtube/Sibiu Live

O femeie a fost bătută în plină stradă, în Sibiu, în după amiaza zilei de sâmbătă. Un martor a filmat scenele șocante. Se vede cum un bărbat lovește fără milă o femeie pe care o ține de păr.

La un moment dat, un altul, care pare cunoscut al agresorului, încearcă să ia apărarea femeii, însă nu reușește. În apropierea scenei violente apare și o altă femeie, dar care nu îndrăznește să intervină.

Jurnaliștii de la OradeSibiu.ro spun că agresiunea a avut loc în fața sălii de sport de pe Strada Dorului. Polițiștii s-au autosesizat după ce au văzut imaginile pe internet, însă victima nu ar fi depus plângere.

„Ne-am autosesizat pe baza imaginilor apărute în presă. Polițiștii secției 1 Poliție Urbană Sibiu au efectuat verificări și au identificat părțile implicate și sunt efectuate în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt”, a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei doi tineri sunt concubini. Însă, dacă nu va exista o plângere, dosarul va fi clasat. Pentru ca cercetările să continue în cazul infracțiunilor de loviri și alte violențe sau de violență familială, este necesară o plângere a victimei, potrivit legii.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! 

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.