3 femei de serviciu de la un liceu, filmate când spală mașina directorului

femei de serviciu spală mașina directorului satu mare
Foto: Captură presasm.ro

Trei femei de serviciu de la Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” din Satu Mare au fost filmate în timp ce spălau mașina directorului instituției de învățământ. Imaginile au fost publicate de siteul presasm.ro.

Incidentul s-a petrecut miercuri, 11 iunie, în jurul orei 12.00.

În filmarea de aproape 30 de secunde se vede cum cele trei femei șterg geamurile mașinii.

Contactat de jurnaliștii locali, directorului colegiului, Vlaicu Popescu, a admis că aceea este mașina sa, însă a negat faptul că el le-ar fi pus pe femei să îi spele mașina.

”Am vorbit cu cele trei doamne și au spus că au măturat în curte și, din greșeală, mi-ar fi murdărit mașina. Apoi, ca să nu le cert, s-au pus să o curețe. Nu sunt de acord cu așa ceva, eu îmi curăț mașina la spălătoria auto. Nu le-am cerut așa ceva”, a susținut Vlaicu Popescu în dialogul cu presa locală.

El a mai spus că la ora la care femeile îi spălau mașina nu era în instituția de învățământ, fiind plecat în localitatea Orașu Nou.

Nu este pentru prima dată când un angajat al unei instituții publice din România este surprins spălând mașina șefului.

În anul 2016, o fotografie postată pe rețeaua de socializare Facebook arăta cum un polițist îmbrăcat în uniformă spala cu un furtun o mașină de lux aflată în curtea Poliției Locale Brăila. Mașina îi aparținea chiar lui Dumitru Hahui, director executiv adjunct în cadrul Poliției Locală Brăila.

La acea dată, directorul adjunct din Poliție a venit cu o explicație similară celei oferite acum de directorul colegiului.

„El când a spălat mașina unității, când era un metru distanță între una și alta, a stropit-o și pe aia și când a văzut că a stropit-o – mașina era spălată cu o zi înainte – a aruncat cu apă! Nu l-am pus eu, n-am știut!”, a spus Hahui pentru Digi24.

Marian Dragomir, primarul municipiului Brăila, i-a cerut directorului implicat în scandal să-și dea demisia, însă acesta a refuzat.

Polițist, spălător. Un agent curăță o mașină de lux parcată în curtea Poliției Locale