Fed Cup 2019. La ce ore se joacă meciurile de astăzi

Semifinala Fed Cup 2019, dintre România și Franța, se dispută în acest weekend, la Rouen, în Franța. După prima zi, scorul este egal, 1-1. În primul meci, Simona Halep a învins-o pe Kristina Mladenovic în două seturi, 6-3, 6-1.

În cel de-al doilea meci, Mihaela Buzărnescu a pierdut în fața Carolinei Garcia, scor 3-6, 3-6.

„A trebuit să schimb tactica pe care am stabilit-o la început. Am reușit să fac asta. M-am simțit bine, am fost motivată, dar parcă în anumite puncte lucrurile nu s-au mai legat. Poate și jocul ei m-a forțat să fac greșeli.

Mi-am dorit enorm să intrăm cu 2-0 în ziua de mâine. Am fost o altă persoană față de meciul cu Cehia. M-am simțit bine din toate punctele de vedere. Sunt aproape de forma de altădată. Sper ca echipa noastră să aducă mâine un rezultat final pozitiv.

Sunt pregătită pentru orice meci. Nu se știe dacă va juca Mladenovic mâine, nici noi nu știm ce va fi. Antrenorii vor decide. Nu contează cine joacă. Important e să ajungem în finală”, a declarat Buzărnescu la conferința de presă de după meci.

Atăzi se decide cine merge în finala Fed Cup. Primul meci va fi la ora 14:00, între Caroline Garcia și Simona Halep.

De la ora 16:00, Kristina Mladenovic se va confrunta cu Mihaela Buzărnescu. Ultimul meci, cel de dublu, va fi între perechile Mladenovic/Garcia și Niculescu/Begu, de la ora 18:00. Meciurile sunt transmise de Digi Sport.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.