FED Cup 2019. La ce oră joacă Simona Halep

Semifinala Fed Cup 2019, dintre România și Franța, se va disputa în acest weekend, la Rouen, în Franța. Căpitanul nejucător al echipei țării noastre, Florin Segărceanu, le-a convocat pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru.

„Este diferit terenul. Jucăm în sală şi mingea merge altfel. Terenul îmi place mult. Mie mi se pare asemănător cu cel de la Madrid. E o zgură un pic mai tare, dar multă zgură pe teren şi simţi mingea bine. Îmi place”, a spus Halep.

Iată programul Fed Cup:

Sâmbătă, 20 aprilie:

  1. Kristina Mladenovic – Simona Halep, 15:00, Digi Sport 1
  2. Caroline Garcia – Mihaela Buzărnescu, 17:00, Digi Sport 1

Duminică, 21 aprilie:

  1. Caroline Garcia – Simona Halep, 14:00, Digi Sport 1
  2. Kristina Mladenovic – Mihaela Buzărnescu, 16:00, Digi Sport 1
  3. Mladenovic / Garcia – Niculescu / Begu, 18:00, Digi Sport 1

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, le-a transmis un mesaj de susținere jucătoarelor noastre: „Nu există o onoare mai mare pentru un jucător de tenis să participe la Cupa Davis/Federației. Gândurile și urările mele de bine sunt cu Simo și echipa României în acest weekend în confruntarea cu Franța. Sper să vedem o finală Australia vs România spre sfârșitul anului!”

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.