Fauna lui Băsescu: „Vaca nu poate fi mulsă, calul nu este viu!”

FOTO: Traian Băsescu/Facebook
FOTO: Traian Băsescu/Facebook

Săptămâna trecută, fostul președinte Traian Băsescu a anunțat că se mută în vila Gogol chiar dacă nu sunt respectate mai multe cerințe.

În curtea casei au apărut și câteva figurine care întruchipează animale în mărime naturală și i-au făcut pe mulți să facă tot felul de speculații. Traian Băsescu vrut să clarifice cum au apărut aceste figurine în curtea casei sale.

„Explicaţie pentru curioşi: 1. Ursul este din lemn şi a fost realizat de un artist pe nume Smădu Gheorghe, din Comandău, judeţul Covasna. L-am primit cadou de la un preot din judeţul Braşov. 2. Calul nu este viu, cum cred unii ziarişti, este din fibră de sticlă şi l-a primit cadou soţia mea, cu ocazia zilei de naştere. 3. Vaca este din fibră de sticlă, nu poate fi mulsă şi are rolul de a compensa imposibilitatea dezvoltării unei ferme la NANA, urmare a sechestrului abuziv pus de PÎCCJ pe terenul cumpărat de Ioana cu credit de la CEC”, a precizat Traian Băsescu prin intermediul unei rețele de socializare online.

Acesta a mai spus și că nepoții săi „se vor bucura să vadă aceste animale în mărime naturală și le vor compara cu cele din cărțile pentru copii”.

Traian Băsescu s-a arătat nemulțumit de vila pentru care a primit-o, arătând că locuința nu poate încadrată în categoria reședințelor oficiale sau a caselor de protocol. Fostul președinte a spus că imobilul nu are un spațiu pentru un cabinet de lucru, în care are dreptul să lucreze cel puțin un secretar și un consilier nu are un salon de primire pentru vizitatori, nu există garaj şi nici nu asigură protecţia și intimitatea familiei sale, întrucât în apropiere e un bloc cu patru etaje din care poate fi supravegheat cu ușurință.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.