Fast & Fixed: iata beneficiile acestui implant dentar!

fast & fixed

Fast & Fixed, un sistem de implanturi dentare dezvoltat de compania germana Bredent, reprezinta, categoric, cea mai avansata tehnologie pe care o ai la dispozitie in prezent. Daca ti-ai pierdut dintii sau acest lucru e pe cale sa se intample, ea iti permite sa ai dinti ficsi intr-un interval de timp miraculos de mic!

Avantajele sistemului Fast & Fixed

Rapiditatea nu este nici pe departe singurul avantaj al acestui sistem realmente revolutionar. Iata cateva argumente care te vor convinge ca aceasta solutie este una ideala si pentru tine!

  • necesita un numar mai mic de implanturi, in comparatie cu orice solutie clasica. Concret, este vorba de numai 6 implanturi la maxilar si 4 la mandibula;
  • nu mai este necesara procedura de sinus lifting;
  • acest tip de tratament nu necesita nici aditia de os, necesara in orice alte variante;
  • sunt evitate zone anatomice critice, precum nervul alveolar inferior, la mandibula, si sinusul maxilar.
  • datorita lucrarii dentare provizorii, poti sa mananci normal si sa zambesti cu toata increderea si cu toti dintii la numai 24 de ore dupa prima vizita la dentist;
  • odata cu montarea dintilor definitivi, ai scapat de toate problemele. Calitatea deosebita a lucrarii garanteaza rezistenta ei timp indelungat!

Care sunt etapele procedurii?

Totul incepe cu prima consultatie, care nu dureaza mai mult de 30, maximum 40 de minute. Acum se efectueaza o radiografie panoramica sau, in unele situatii, o tomografie computerizata. Acestea ii permit medicului implantolog sa afle toate amanuntele necesare despre calitatea osului, precum si despre pozitia nervilor si a sinusurilor.

Astfel, poate fi stabilit in detaliu planul de tratament, cu estimarea timpului si a costului pentru intreaga procedura Fast & Fixed.

Apoi, in numai 24 de ore, sunt realizati cei doi pasi esentiali: implanturile si lucrarea fixa provizorie. In cazurile in care acest lucru este necesar, in prealabil se realizeaza extractii dentare. Apoi, sub anestezie, are loc operatia pentru inserarea implanturilor dentare rapide.

fast & fixed

Implanturile sunt introduse in os si, daca este necesar, se realizeaza si modelarea gingiei. Intreaga procedura de inserare dureaza aproximativ doua ore pentru maxilar si un interval similar pentru mandibula. In tot acest timp, poti fi sigur ca nu vei simti nici cea mai mica durere.

In numai 24 de ore de la inserarea implanturilor, are loc confectionarea si atasarea lucrarilor dentare provizorii fixe. Cu asta se incheie prima etapa a sistemului Fast & Fixed, dupa care pacientul poate din nou sa zambeasca si sa manance in mod normal.

Apoi, odata etapa esentiala realizata, mai este necesara o singura vizita la cabinetul stomatologic, dupa o perioada de timp cuprinsa intre 3 si 6 luni. Atunci are loc atasarea lucrarilor dentare definitive. Acesti dinti finali pot fi realizati, dupa dorinta clientului, din diferite materiale, precum portelan, zirconiu, coroane CAD-CAM si alte variante.

Astfel, cu ajutorul sistemului Fast & Fixed, vei avea dinti noi, de cea mai buna calitate, dupa numai trei vizite la dentist. Vino la clinica stomatologica dentalpremier.ro, unde cei mai buni specialisti in domeniu iti vor raspunde la intrebari si iti vor recomanda cele mai bune solutii pentru dantura ta!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.