Farsă de zile mari pentru o femeie care și-a aruncat gunoaiele la marginea drumului

Sursa foto: gds.ro

O femeie care a aruncat gunoaiele la marginea drumului a avut parte de un ”cadou” neașteptat din partea celor care au descoperit mizeriile și s-au ostenit să le adune.

Femeia, din județul Mehedinți, și-a aruncat gunoiul menajer la marginea unei șosele din județul Gorj, mai exact în apropierea Dealului Bujorăscu.

Cum în gunoi au fost descoperite și mai multe facturi, un cetățean care a curățat gunoiul a decis să trimită gunoaiele la adresa de pe aceste documente. A împachetat gunoaiele într-un colet greu de 11 kilograme pe care l-a trimis în Mehedinți, plătind transportul din propriul buzunar.

Coletul nu s-a întors, semn că femeia a mers la Poștă să îl ridice. Mai mult, expeditorul a trimis ”cadoul” cu confirmare de primire.

Bărbatul se afla la cules de plante medicinale pe dealul gorjean când a observat grămada de gunoi de la marginea drumului, chiar în momentul în care angajați ai Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu veniseră să o curețe. Dorind să dea o mână de ajutor la ecologizare, bărbatul a observat facturile și s-a gândit imediat că îi poate da o lecție celei care le-a aruncat.

„Am tras mai demult semnalul de alarmă: «Aveţi grijă, nu mai aruncaţi gunoiul pe marginea drumurilor pentru că vă găsim, vă prindem». Asta am şi făcut.

I-am identificat şi prin sprijinul tehnologiei au reuşit să fie cunoscuţi de mulţi oameni, pe Facebook sau prin alte mijloace. Mai nou, cu sprijinul cetăţenilor, am mai găsit o metodă: expediem gunoiul înapoi la domiciliu.

A fost identificată o doamnă de la Severin, care s-a găsit să arunce gunoiul pe Dealul Bujorăscu. Probabil că a uitat să-l ducă la pubela de gunoi de la blocul ei. După ce a fost identificată în baza facturilor găsite în gunoi, a fost expediat la persoana respectivă.

Aruncatul de gunoi la marginea drumului, ”sport” național 

Ne cerem scuze că am pus-o pe drumuri şi a trebuit să ajungă la oficiul poştal. Probabil că se bucura că cine ştie ce surpriză îi fac prietenii“, a spus Ion Tudor, şeful Secţiei Drumurilor Naţionale Târgu Jiu, citat de adevarul.ro.

Aruncarea de gunoaie la marginea drumului este o adevărată practică în zona dealului Bujorăscu, la cea mai recentă acțiune de ecologizare fiind nevoie de peste 60 de saci pentru a evacua întreg gunoiul, deși se făcuse curățenie cu doar câteva luni înainte.

Cea mai ciudată descoperire a drumarilor din Gorj a fost însă un sicriu cu oseminte umane, găsit la marginea Drumului Național 67, în comuna Lelești.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.