Farmacii Urlați. 3 locuri unde găsești medicamente în orașul vinului

farmacii urlați tensiune arterială medicamente pastile
Foto: stevepb / pixabay.com

Farmacii Urlați. Dacă sunteți în căutare de locuri de unde să puteți cumpăra medicamente în caz de urgență, în acest articol găsiți o listă curpinzătoare cu farmaciile din orașul prahovean.

Urlați este format din localitățile componente Arioneștii Noi, Arioneștii Vechi, Cherba, Jercălăi, Mărunțiș, Orzoaia de Jos, Orzoaia de Sus, Schiau, Ulmi, Urlați (reședința), Valea Bobului, Valea Crângului, Valea Mieilor, Valea Nucetului, Valea Pietrei, Valea Seman și Valea Urloii.

La recensământul din 2011 avea o populație de 10.541 de locuitori, în scădere față de recensământul anterior, cel din 2002, când au fost recenzați aproape 12.000 de locuitori.

Calea de acces în localitate este Drumul Național 1B București – Ploiești – Buzău, din Albești Paleologu la distanța de 4 km, pe Drumul Județean 102 C, potrivit wikipedia.org. Orașul Urlați este situat pe Drumul Vinului, în regiunea viticolă Dealu Mare.

În orașul Urlați există atât o farmacie care aparține unui lanț important – Professional Farmaline – precum și alte farmacii.

Farmacii Urlați – orarul de funcționare

1. Farmacia Professional Farmaline din Urlați se află pe strada 1 Mai, la numărul 94.

Numărul de telefon de contact pentru această farmacie este 0244 271 326.

Programul de funcționare al farmaciei este cel de mai jos:

Luni: 7 – 20
Marți: 7 – 20
Miercuri: 7 – 20
Joi: 7 – 20
Vineri: 7 – 20
Sâmbătă: 8 – 16
Duminică: 8 – 16

Farmacii Urlați – adresele exacte

2. Farmacia Bratu SRL se află tot pe strada 1 Mai, la numărul 105, în blocul 5, scara A. Numărul de telefon de contact este 0769 070 816.

3. Tony Farm SRL se află pe strada 1 Mai, în Blocul 4. Numărul de telefon al acestei farmacii este 0244 271 600.

V-ar putea interesa și:

Supermarketuri în Urlați. 7 magazine din orașul de pe Drumul Vinului

Farmacii Mizil. 8 locuri utile în caz de urgențe medicale

Foto: stevepb / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.