Farmacii Murfatlar. 3 locuri cu adresele exacte și numerele de telefon

supermarketuri în murfatlar farmacii murfatlar
Foto: Pmatlock / Wikimedia Commons

Farmacii Murfatlar. Dacă locuiți în micul oraș din județul Constanța sau doar vă aflați în trecere pe aici, atunci această listă de farmacii vă va fi de ajutor.

Orașul Murfatlar din județul Constanța are o populație de 10.216 locuitori conform ultimului recensământ (cel din 2011), în ușoară scădere față de recensământul anterior (2002), când au fost numărați 10.216 locuitori, potrivit wikipedia.org.

Orașul, care până în anul 2007 a purtat numele de Basarabi, este format din localitatea componentă Murfatlar (reședința), și din satul Siminoc.

Farmacii Murfatlar – adresele exacte

1. Farmacia SEDAR-FARM se află pe Calea București numărul 15 din Murfatlar.

Numărul de telefon de contact este 0241 232 144.

2. FARMBAS se află la adresa strada Mihail Kogălniceanu numărul 26. Numărul de telefon de contact este 0241 234 149.

3. Farmacia BYARO este pe Calea București numărul 54, Bloc C6, la parter. Numărul de telefon de contact este 0341 456 725.

Vă pot fi de ajutor și:

Farmacii în Ovidiu. 6 locuri cu adresele exacte unde să mergi în caz de urgență

Farmacii non stop Tulcea. Lista completă cu adrese exacte

Foto: Pmatlock / Wikimedia Commons

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.