Fan Courier angajează în 9 orașe. Cine ia peste 3.500 de lei net pe lună

joburi la fan courier locuri de muncă la fan courier angajări fan courier joburi fan courier locuri de muncă fan courier
Foto: Fan Courier (Facebook)

Fan Courier angajează în această perioadă în mai multe orașe din țară. Deși este o perioadă dificilă pentru economie, se pare că firmele de curierat angajează în continuare deoarece foarte mulți români au început să își comande bunuri online.

Prin urmare, este nevoie de curieri.

Fan Courier angajează în orașele:

– București
– Cernavodă
– Constanța
– Craiova
– Cumpăna
– Mangalia
– Medgidia
– Sibiu
– Târgu Neamț

Se caută:
– curieri
– sortatori în depozit
– șoferi profesioniști

Candidatul ideal pentru postul de curier:

– permis de conducere categoria B;
– studii medii;
– experienta in distributie sau curierat reprezinta un avantaj;

CV-ul poate fi trimist pe adresa hr.constanta@fancourier.ro.

Descrierea jobului:

– preia plicurile si coletele de la clientii din zona alocata;
– livreaza expeditiile in zona arondata;
– respecta stadardele de calitate si procedurile de curierat;
– incarca si descarca expeditiile.

Candidatul ideal pentru postul de șofer profesionist:

• permis de conducere categoria B, C, E;
• certificat de pregatire profesionala a conducatorului auto (atestat de transport marfa);
• cartela conducatorului auto (tahograf);
• atentie, responsabilitate, corectitudine.

Descrierea jobului

– transporta expeditiile in reteaua FAN COURIER EXPRESS din Romania.
– asista la incarcarea masinii si la aplicarea sigiliului de catre responsabilul de ruta.
– la intoarcerea din cursa preda disepecerului documentele de insotire a marfii, borderoul de expeditii, foaia de parcurs, si informeaza revizorul auto despre eventualele probleme tehnice aparute.
– respecta stadardele de calitate si procedurile de curierat.

Cei interesați își pot trimite CV-ul la adresa hr@fancourier.ro.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți afla aici.

Ce salarii sunt la Fan Courier

 

Printre joburile bine plătite de la Fan Courier se numără cele de programatori, directori, dar și cele de curieri cu experiență.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro, un curier angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în februarie 2020 un salariu lunar net de 3.700 de lei, un bonus de 450 de lei pe lună și tichete de masă de 20 de lei / tichetul.

Un angajat ce lucra în domeniul relațiilor cu clienții, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 1.700 de lei.

Un dispecer angajat full time în Ștefăneștii de Jos, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 2.200 de lei, un bonus de 170 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un șofer de categoria B angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 1.900 de lei.

Un curier auto angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în decembrie 2019 un salariu lunar net de 2.100 de lei, un bonus de 210 lei și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un ofițer pentru relații cu clienții angajat full time în Ștefăneștii de Jos, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în noiembrie 2019 un salariu lunar net de 2.100 de lei pe lună și un bonus de 210 lei pe lună, plus tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un curier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în octombrie 2019 un salariu lunar net de 2.250 de lei, un bonus de 225 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un curier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 2.300 de lei, un bonus de 115 lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un director de departament angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 3.600 de lei, tichete de masă de 300 de lei pe lună și alte bonusuri de 360 de lei lunar.

Un referent de colectare debite angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 1.900 de lei, un bonus de 200 de lei lunar și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un administrator de sistem angajat full time în județul Ilfov, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 3.500 de lei, un bonus de 300 de lei lunar și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.