Facebook a picat în România și în alte țări. Rețeaua socială nu a putut fi accesată

FOTO: Gerd Altmann/Pixabay

FOTO: Gerd Altmann/Pixabay

Timp de aproape o oră, rețeaua socială Facebook nu a putut fi accesată în această după-amiază de numeroși utilizatori din România, dar și din alte țări precum Marea Britanie.

Internauții care încercau să se contecteze în această după-amiază la Facebook au fost întâmpinați de diferite mesaje sau erori. Problemele siteului au început cândva în intervalul orar 16.15-16.30.

Într-unul dintre mesaje, responsabilii Facebook au explicat că în acest moment se lucrează la baza de date a utilizatorilor și că rețeaua va fi disponibilă din nou în câteva minute.

Presa din Marea Britanie a anunțat că rețeaua Facebook are probleme în această țară. Potrivit independent.co.uk, mii de utilizatori nu au putut accesa Facebook în această după-amiază.

Și în Regat, unii utilizatori au fost informați că Facebook face „lucrări de mentenanță”. „The Independent” mai relatează că pare să fie vorba de probleme tehnice.

Și rețeaua Instagram a avut probleme.

Potrivit siteului downdetector.co.uk, Facebook a picat în numeroase țări din Europa, dar și pe coasta de est a Statelor Unite, precum și în unele regiuni din America de Sud și din Asia.

Sursa: downdetector.co.uk

Sursa: facebook.com


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version