Facebook a picat în România și în alte țări. Rețeaua socială nu a putut fi accesată

FOTO: Gerd Altmann/Pixabay
FOTO: Gerd Altmann/Pixabay

Timp de aproape o oră, rețeaua socială Facebook nu a putut fi accesată în această după-amiază de numeroși utilizatori din România, dar și din alte țări precum Marea Britanie.

Internauții care încercau să se contecteze în această după-amiază la Facebook au fost întâmpinați de diferite mesaje sau erori. Problemele siteului au început cândva în intervalul orar 16.15-16.30.

Într-unul dintre mesaje, responsabilii Facebook au explicat că în acest moment se lucrează la baza de date a utilizatorilor și că rețeaua va fi disponibilă din nou în câteva minute.

Presa din Marea Britanie a anunțat că rețeaua Facebook are probleme în această țară. Potrivit independent.co.uk, mii de utilizatori nu au putut accesa Facebook în această după-amiază.

Și în Regat, unii utilizatori au fost informați că Facebook face „lucrări de mentenanță”. „The Independent” mai relatează că pare să fie vorba de probleme tehnice.

Și rețeaua Instagram a avut probleme.

Potrivit siteului downdetector.co.uk, Facebook a picat în numeroase țări din Europa, dar și pe coasta de est a Statelor Unite, precum și în unele regiuni din America de Sud și din Asia.

facebook picat
Sursa: downdetector.co.uk

facebook picat
Sursa: facebook.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.