Evenimente de top la care poți participa în București în această vară

Bucureștenii au la dispoziție mai multe evenimente la care se pot distra în această vară, fie că vorbim despre muzică, sport sau poker.

Așadar, iată 4 evenimente de top așteptate cu interes în această vară:

1. Mergi la SAGA Festival – Unul dintre cele mai tari evenimente muzicale din București este SAGA Festival, care în 2022 va avea un line-up spectaculos. Afrojack, DJ Snake, Fedde Le Grand, Jax Jones, Marshmello, Ofenbach, Salvatore Ganacci, Shouse, Tiesto și Timmy Trumpet sunt doar câteva dintre numele importante care vor veni pe Arena Națională între 3 și 5 iunie.  Alături de ei vor concerta și diverși artiști locali. Prețul biletelor la SAGA Festival 2022 variază între 45 și 120 de euro. Arena Națională a început deja pregătirile pentru organizarea acestui eveniment, care se anunță la cel mai înalt nivel. Va fi un spectacol de muzică și lumini, în care oameni din toate colțurile țării și ale lumii vor veni să se distreze în cele trei zile de festival. SAGA a fost un succes și în 2021, dar trecerea pe Arena Națională duce evenimentul la un nivel superior.

2. Participă la un turneu de poker – Bucureștiul va fi gazda unui turneu de poker în această vara – „888LIVE – Festival International”. Acesta va avea loc între 20 și 26 iunie, însă locația nu a fost anunțată momentan. Este unul dintre cele mai importante turnee de poker, ce va fi organizat de 888poker în colaborare cu PokerFest. Anul trecut, evenimentul a fost un succes major și a avut loc în luna august, la Hotel Intercontinental. Participanți din toate colțurile lumii și mulți pasionați de poker românia au luptat pentru premiile puse în joc de organizatori. Printre participanți s-au aflat și ambasadorii 888poker, Sofia Lovgren și Vivian Saliba, două dintre cele mai apreciate jucătoare din lume. De asemenea, la mese a putut fi văzut și regizorul Dan Chișu, un jucător foarte bun de poker, cu rezultate notabile în ultimii ani. Iar ca invitat special la eveniment a fost și antrenorul campion cu CFR Cluj, Dan Petrescu. Chiar dacă nu a jucat poker, acesta a discutat cu câțiva jucători și s-a bucurat de participarea la acest eveniment. În aceste condiții, mulți pasionați de poker așteaptă cu nerăbdare ediția din 2022, care se anunță a fi la cel mai înalt nivel.

3. Poți merge la un meci din cupele europene – În această vară pe Arena Națională se vor disputa și meciuri din cupele europene. FCSB va evolua în preliminariile Conference League, însă numele adversarilor nu este cunoscut momentan. Echipa antrenată de Toni Petrea va intra direct în turul 2 preliminar, unde va fi cap de serie. Meciurile din turul 2 preliminar vor avea loc pe 21 și 28 iulie. Apoi, dacă FCSB se va califica în turul 3, partidele vor avea loc pe 4 și 11 august, în timp ce confruntările din play-off sunt programate pe 18 și 25 august. Este de așteptat ca partidele să genereze un interes destul de mare și cel puțin 20 de mii de spectatori să asiste la confruntările de pe Arena Națională. FCSB a pierdut titlul în fața celor de la CFR Cluj și nu va juca în Champions League, dar fanii echipei au anunțat că vor susține în continuare echipa, astfel că e de așteptat că atmosfera de la aceste partide să fie destul de frumoase. FCSB vine după o dezamăgire în sezonul precedent din Conference League, în care a fost eliminată de Șahtior Karagandy din Kazahstan, una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului românesc. Așadar, are toate motivele să își ia revanșa în fața fanilor.

4. Bucură-te de muzica retro – Un alt eveniment așteptat în București pentru această vară este Retro Music Festival. Acesta va avea loc între 24 și 26 iunie, la Romexpo. Printre artiștii care vor concerta se află Bosson, East 17, Solid Base, Afric Simone, Ryan Paris, Dr. Alban, Elena Paparizou și Capella. Prețul standard pentru o zi este 119 lei, iar unul VIP este de 169 lei. Cei care doresc un abonament standard pe 3 zile trebuie să plătească 200 lei, iar unul VIP are un cost de 450 lei. Ediția precedentă a Retro Music Festival a generat un interes ridicat, în condițiile în care peste 35 de mii de oameni s-au distrat la Romexpo pe hiturile anilor ’70-’80-’90. Peste 30 de formații și artiști locali și internaționali i-au încântat pe cei prezenți. Pe lângă numele importante din străinătate, pe scenă au urcat și artiști locali foarte îndrăgiți precum Corina Chiriac, Stela Enache, Dida Drăgan și Adrian Daminescu. În aceste condiții, sunt destui oameni care abia așteaptă ediția din 2022 a Retro Music Festival.