Eugen Teodorovici îl spală pe Dragnea de păcate: ”E al nostru. Un copil care greșește…”

Eugen Teodorovici. Foto: Gov.ro

Eugen Orlando Teodorovici, președintele executiv al PSD și actualul ministru al Finanțelor, a sărit să-l apere pe fostul lider al partidului, Liviu Dragnea, aflat în prezent la pușcărie, pentru fapte de corupție.

„Ne-au făcut să nu putem să pronunţăm numele preşedintelui Dragnea. De ce? Dom’le, am spus-o şi la televizor, n-am avut o relaţie bună cu Liviu Dragnea, toată lumea o ştie”, a spus Teodorovici în timpul unui miting PSD la Craiova.

”A fost al nostru, cu bune şi cu rele, a fost al nostru. Un copil care îți greşeşte în casă, sparge farfuria sau ceaşca cu cafea, îl dai afară din familie? Nu, îl chemi, îl înveţi, îi spui ce are de făcut în mod corect să nu mai greșească. Așa și cu noi. Dragnea a făcut multe lucruri bune. Este al nostru, să nu ne fie teamă să spunem ce avem de spus”, a declarat Eugen Teodorovici, potrivit EuroActiv.

Ministrul de Finanțe, care nu este la prima declarație ”neortodoxă” din ultima perioadă (puteți citi mai multe aici), l-a alintat și pe europarlamentarul local, Claudiu Manda, în discursul său.

„Claudiu este cel mai chiparos din Parlamentul European. Pentru mine este o pierdere pentru România că s-a dus în Parlamentul European, totuşi este un câştig pentru noi ca ţară că îl avem pe Claudiu acolo. Mulţi vor fi uimiţi de felul lui de a fi, de felul lui românesc de a împunge şi de a spune despre România”, a mai spus Teodorovici.