eTorturi va oferă cele mai bune sfaturi pentru alegerea tortului de nuntă

Tort de nuntă. Foto: eTorturi
Tort de nuntă. Foto: eTorturi

eTorturi, cofetarie online, ofera o multitudine de tipuri de prajituri, atat de gustoase si aspectuase incat este aproape imposibil sa te opresti la un singur produs atunci cand comanzi. Cand vine vorba despre torturi de nunta, lucrurile se schimba si alegerea se efectueaza cu dificultate. Tortul pentru nunta trebuie sa fie un regal culinar din punct de vedere al gustului si aspectului, insa mai presus de orice, trebuie sa fie unic!

Fara indoiala, tinerii isi vor alege tortul de nunta in functie de gusturile pe care le au! Este nunta lor, evenimentul le apartine si il vor pregati asa cum considera, in toate aspectele sale. Dar ce se intampla atunci cand, dorinta de a excela in toate alegerile determina un blocaj? Desi au optat impreuna pentru gustul pe care il considera divin, cei doi viitori miri nu pot sa decida asupra designului tortului sau asupra marimii tortului! Pentru astfel de situatii, eTorturi detine solutia optima:

Intalnirea cu un cofetar care nu doar ca are raspunsuri pentru toate intrebarile, ci vine cu recomandari inspirate, sustinute de ani de experienta.

O astfel de intalnire se poate programa telefonic – toate datele de contact fiind prezentate pe pagina web – https://etorturi.ro.

Cele mai bune sfaturi pentru alegerea tortului de nunta

Designul tortului de nunta

Pentru unele mirese, alegerea designului pentru tortul de nunta este la fel de importanta ca si alegerea rochiei pe care o va purta la nunta. Specialistii eTorturi recomanda ca designul tortului sa respecte tema nuntii. Un design super modern este distractiv, dar nu va arata bine la o nunta traditionala, de exemplu.

Pentru o nunta mai formala, tortul poate sa arate sobru si sa contina compozitiile preferate de miri, insa pentru o nunta organizata pe o plaja, se recomanda arome racoritoare, pe baza de fructe. Desigur, tortul ar trebui sa fie in culorile celorlalte elemente utilizate in decorul nuntii: aranjamente florale, fete de masa, de exemplu.

O optiune clasica cu care nu se poate gresi niciodata consta in alegerea unui design traditional alb si cu unele detalii reprezentate de flori. Bineinteles ca mirii pot alege dimensiuni neregulate, modele noi sau nuante variate, astfel incat tortul sa fie in centrul atentiei.

Torturile pentru nunta se caracterizeaza prin faptul ca au mai multe etaje. Lucrul bun care se poate spune despre torturile cu mai multe etaje este ca aceasta optiune le permite cofetarilor sa creeze un design cat mai original.

Aroma si textura tortului de nunta

Un cofetar cu experienta va putea sa spuna care sunt aromele si texturile care se potrivesc foarte bine unele cu altele. Pentru un aspect impecabil, tortul poate fi imbracat in pasta de zahar, ciocolata sau martipan, de exemplu, desi exista si alte variante la fel de atragatoare.

Indiferent de aromele, textura sau designul tortului de nunta, acesta ar trebui sa fie comandat cu aproximativ 3 luni inainte de eveniment, imediat dupa ce se stabileste locatia si tema nuntii. Cei doi miri ar trebui sa profite de alegerea tortului de nunta si sa o transforme intr-o ocazie speciala in care incearca gusturi diferite si participa la o noua activitate impreuna, degustarea!

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.