Un primar PSD i-a bătut pe membrii USR care au venit să depună semnăturile „Fără penali”

primar psd bătaie usr emilian ciolan
Foto: Captură Facebook

Primarul PSD Emilian Ciolan din comuna Dârmănești, județul Argeș, i-a luat la bătaie pe membrii USR care s-au dus să depună listele cu semnături pentru inițiativa cetățenească „Fără penali”.

„Te rog frumos, ieși afară. Afar’ de-aicia, hai”, se aude cum spune primarul, în timp ce stă lângă ușa de la intrare.

Apoi, el se enervează deoarece este filmat.

„De ce mă filmezi? De ce mă filmezi? Băi, de ce mă filmezi?”, întreabă în mod repetat primarul și încearcă să îi ia telefonul din mână tânărului care filma.

Într-un final, primarul începe să înjure și să îl lovească pe membrul USR: „F*** gura mă-tii!”.

Primarul Emilian Ciolan va fi dat în judecată

După ce au fost dați afară din sediul primăriei, tinerii i-au transmis că o să îl dea în judecată pentru ce a făcut.

„S-a întâmplat în urmă cu doar câteva minute. Primarul PSD Ciolan Emilian din comuna Dârmănești, județul Argeș, i-a luat la bătaie pe colegii noștri care s-au dus să depună dosarele cu semnături pentru inițiativa #FaraPenali. Colegii au sunat la 112 și acum sunt la poliție și dau declarații”, a anunțat USR pe pagina de Facebook a partidului.

„Nu este singurul incident care s-a întâmplat astăzi în județul Argeș. În comuna Aninoasa, primarul, tot de la PSD, nu a acceptat înregistrarea cererii pentru depunerea dosarelor cu semnături și i-a dat afară din clădire pe colegii noștri de la USR Argeș. Suntem pregătiți să luăm și bătăie dacă este nevoie pentru a depune toate cele un milion de semnături pe care le-am primit de la oameni cinstiți care nu mai vor penali în funcții publice. Între timp, domnul Emilian Ciolan se va alege cu dosar penal pentru că vom depune plângere pentru vătămare corporală, loviri și alte violențe”, continuă mesajul.

Elevă cu media 9,90, exclusă dintr-o tabără gratuită din motive politice

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.