eMAG vs Elefant. Cele mai interesante reduceri la produse pentru casă

Reduceri spectaculoase la eMAG şi Elefant la mii de produse pentru casă şi grădină

eMAG și Elefant au, în această perioadă, campanii de reduceri substanțiale la sute de produse pentru casă.
Intră în campania promoțională lenjerii de pat, articole pentru bucătărie și servirea mesei, mobilier și decorațiuni, scaune de birou, saltele, covoare, mese de călcat, uscătoare.

Întreaga ofertă eMAG poate fi consultată AICI. Promoțiile celor de la Elefant pot fi consultate AICI.

Reduceri la eMAG, la produse pentru casă şi grădină

O olivieră superbă, potrivită atât în bucătării tradiționale și moderne, vine cu un preț redus cu 38% în cadrul Primăverii Cadourilor, de la eMAG. Un birou cu design interesant are o reducere-record de aproape 60%, în timp ce seturile de mobilier de grădină vin cu reduceri de 40-50%.

Câteva superbe modele de măsuțe de cafea au reduceri de 60%, aproape la fel de mari fiind reducerile la rafturi de perete și mic mobilier vintage.

emag reduceri casaZeci de modele de lenjerii de calitate sunt la reducere la eMAG, ca și covoarele, disponibile atât în culori jucăușe, cât și elegante. Iar, dacă sunteți fanii lavandei și ai culorii sale superbe, vă sugerăm un ceas de perete mai mult decât inspirat.

Soluţii pentru casă de la Elefant

Ca și eMAG, Elefant este un mall online plin de reduceri. Ne-au atras foarte tare photowall-urile din shop, dar și vasele de gătit de calitate ridicată, cum este și cazul unei cratițe Tefal din colecția Jamie Oliver. La secțiunea mic mobilier găsim câteva modele inspirate de măsuțe de cafea, cu reducere minimă de 50%. Reduceri tentante pe Elefant și la seturile de tacâmuri, ca și la gama de cadouri de 1-8 Martie.

reduceri elefant casa gradinaÎn ceea ce privește soluțiile de depozitare, ne-au căzut ochii pe acest organizator de pantofi și pe un foarte practic organizator pentru genți. Elefant impresionează și prin reducerile fabuloase, de 70%,  la câteva modele de prosoape absolut fermecătoare. Reduceri la fel de mari și la oglinzi decorative, un concept relativ nou în designul interior.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.