eMAG vă cheamă la muncă. Produs cu succes nebun de Black Friday

Cel mai mare magazin online din România, eMAG, începe campania de Black Friday dimineață. Pe lista de produse eMAG de Black Friday vor fi reduceri importante la foarte multe produse. eMAG a anunțat că vor fi scăderi importante de prețuri la televizoare, telefoane, electrocasnice și diverse alte produse pentru casă.

Poate că vi se pare amuzant, însă reprezentanții eMAG au anunțat că lopețile s-au bucurat anul trecut de un mare succes de Black Friday. Astfel, de Vinerea Neagră 2015, cei de la eMAG anunță că vor pune în ofertă reduceri semnificative la lopeți.

Puteți studia oferta înainte de Black Friday eMAG LA ACEST LINK

Magazinul a făcut și o listă cu mai multe sfaturi pentru cei care vor să prindă o ofertă bună de la eMAG de Black Friday. Printre altele, eMAG vă sfătuiește să vă pregătiți o listă cu produse favorite, să vă sfătuiți cu familia și prietenii și să „adunați toate dorințele lor”. Ca să comandați de Black Friday la eMAG cât mai rapid, setați adresa de livrare la care vreți să primiți toate produsele cumpărate. Astfel,  plasa comenzile mult mai rapid. Intrați AICI pentru a vă crea cont. 

Comandă online sau de pe mobil. „De Black Friday salvezi timp şi bani: comandă online oriunde ai fi, rapid şi uşor, iar noi îţi livrăm produsele la adresa dorită între 21 şi 29 noiembrie”, spun cei de la eMAG. De asemenea, reprezentanții eMAG mai spun că de Black Friday 2015 să nu ratați restul ofertelor.

Că să plasezi comandă trebuie să adaugi produsele dorite în coşul de cumpărături, să completezi detaliile despre livrare şi plata şi apoi să plasezi comandă prin apăsarea butonului „trimite comandă”. Pe email vei primi o confirmare de plasare a comenzii. De asemenea, pentru că produsele din cadrul campaniei Black Friday să ajungă la cât mai mulţi clienţi, din produsele foarte cerute poţi comandă doar câte o bucată.

Black Friday eMAG. Cum plătești comenzile de Vinerea Neagră 2015

Cei de la eMAG mai spun că dacă îți sunt livrate produsele prin curier, poţi să plăteşti ramburs, online cu card bancar, card Cetelem în 18 rate fără dobânda, cu ajutorul unui card de cumpărături cu oferte de până la 12 rate fără dobânda, prin iTransfer sau cu eCREDIT.

Dacă ai ales ridicarea personală din showroom, poţi să plăteşti online cu card bancar, card de cumpărături cu oferte de până la 12 rate fără dobânda, card Cetelem în 18 rate fără dobânda şi iTransfer sau când ridici comandă, în numerar sau cu cardul, mai spun cei de la eMAG.

Dacă ai ales să plăteşti online şi, din orice motiv, plata nu a fost acceptată, o să te anunţăm prin SMS şi îţi trimitem pe email paşii pe care trebuie să îi urmezi că să finalizezi plata. Anul acesta poţi cumpără în rate online prin eCredit. Că să alegi această modalitate de plata, doar de Black Friday, trebuie să ai un singur produs pe comandă şi să fie peste 1500 de lei. Dacă doreşti mai multe produse, plasează o nouă comandă.

Vinerea Neagră 2015. 100 de magazine online de urmărit de Black Friday