eMAG Stock Busters – Cele mai mari reduceri înainte de Vinerea Neagră 2016

reduceri stock busters
Foto: emag.ro

eMAG a început astăzi, 11 octombrie, campania Stock Busters, care vine cu reduceri uriașe, de până la 75%, la o mulțime de categorii de produse, de la electrocasnice la haine și mobilier.

eMAG Stock Busters se desfășoară în perioada 11 – 13 octombrie.

Iată ce categorii de produse sunt incluse în campania eMAG Stock Busters:

* Telefoane, tablete și gadgeturi – reduceri eMAG Stock Busters de până la 40%.

De exemplu, un telefon mobil Lenovo A6010, Dual SIM, 8GB, 4G, are o reducere de 40% și costă 449,99 lei.

Fie că este vorba de muzică, filme sau jocuri, modelul A6010 oferă o experiență audio excepțională, prin intermediul boxelor sale duale sau al căștilor. În plus, cu Dolby Digital Plus™ și nivelurile de volum îmbunătățite, totul sună mai complex, mai profund și mai realist, chiar și în medii zgomotoase și aglomerate.

Bogat în culori și cu o rezoluție clară, ecranul HD de 5″ al smartphone-ului Lenovo A6010 este perfect pentru multimedia. El vă asigură că toate videoclipurile, jocurile și imaginile dvs. vor părea mai clare și mai vii. În plus, cu tehnologia in-plane switching (IPS) care oferă un unghi de vizualizare de aproape 180°, ecranul mare și luminos al modelului A6010 este perfect pentru a-l partaja cu o mulțime de prieteni.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de telefoane și tablete incluse în campania de reduceri eMAG Stock Busters.

reduceri emag stock busters
Foto: emag.ro

eMAG Stock Busters – mari reduceri înainte de Vinerea Neagră 2016

* Laptopuri, desktop PC-uri, monitoare – reduceri eMAG Stock Busters de până la 64%.

De pildă, un laptop HP 250 G4 cu procesor Intel® Core™ i3-5005U 2.00GHz, Broadwell™, 15.6”, 4GB, 1TB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, are o reducere de 34%.

HP 250 poate ține pasul cu sarcinile complexe. Unitatea SuperMulti DVD+/-RW oferă culori foarte clare, iar sașiul durabil oferă o protecție excelentă computerului portabil. De asemenea, puteți transfera mai simplu datele, cu slotul rapid și convenabil pentru carduri SD.

Totodată, laptopul dispune de imprimare wireless simplă. Astfel puteți utiliza mai bine spațiul de lucru: HP ePrint simplifică imprimarea wireless, nefiind necesar niciun driver.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de laptopuri, desktop PC-uri și monitoare incluse în campania de reduceri eMAG Stock Busters.

reduceri emag stock busters
Foto: emag.ro

eMAG Stock Busters – mari reduceri la televizoare înainte de Vinerea Neagră 2016

* Televizoare, sisteme home cinema, mediaplayere, DVD playere, boxe, aparate foto, videoproiectoare – reduceri eMAG Stock Busters de până la 41%.

Un televizor LED Star-Light, 100 cm, 40DM2000, Full HD, are o reducere de 35% și costă 899,99 lei.

Dacă sunteți în căutarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Datorită timpului de răspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta vă aduce mai aproape de realitatea mișcărilor naturale. Folosind o tehnologie avansată, unghiul de vizibilitate a fost mărit până la 178 grade, astfel încât dumneavoastră veți putea viziona clar din aproape orice poziție.

Orice încăpere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorită celor 3 intrări HDMI și portului USB ale acestui aparat la care puteți conecta mai multe dispozitive. În acest fel puteți uita de receiver-ul clasic TV și de cablurile care îl însoțesc. Datorită functiei CI+ puteți introduce cardul direct în televizor.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de televizoare, aparate foto etc. incluse în campania de reduceri eMAG Stock Busters.

reduceri stock busters

eMAG Stock Busters – reduceri la mașini de spălat

* Mașini de spălat, aparate frigorifice, cuptoare incorporabile, plite incorporabile, cuptoare cu microunde, mașini de spălat vase, hote, aragazuri, aspiratoare, stații de călcat, fiare de călcat, espressoare, cafetiere, storcătoare, fierbătoare – reduceri eMAG Stock Busters de până la 50%.

De exemplu, o mașină de spălat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212, 1200 RPM, 6 Kg, Clasa A++, 45 cm, are o reducere de 32%.

Tehnologia unică Al Șaselea Simț oferă:
– rezultate de spălare excelente
– ușurință în folosire
– economii semnificative ale resurselor

Al Șaselea Simț garantează grija perfectă și rezultate perfecte (clasa A la spălare) pentru toate materialele.

Senzorul detectează dimensiunile exacte ale încărcăturii înainte de pornirea ciclului și adaptează cantitatea de apă la mărimea exacta a încărcăturii. Drept urmare, se adaptează timpul și energia necesare spălării încărcăturii de rufe.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de electrocasnice incluse în campania de reduceri eMAG Stock Busters.

reduceri stock busters

eMAG Stock Busters – reduceri la parfumuri înainte de Vinerea Neagră 2016

* Produse și aparate de îngrijire personală, cosmetice, parfumuri pentru bărbați și pentru femei – reduceri eMAG Stock Busters de până la 60%.

De exemplu, apa de parfum Gucci Bamboo pentru femei, de 50ml, are o reducere de 55% și costă 149,99 lei. Oferta este disponibilă la acest link.

reduceri stock busters

Iar apa de toaletă Hugo Boss Bottled pentru bărbați, de 100ml, are o reducere de 36% și costă 159,99 lei. Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de parfumuri, cosmetice și produse de îngrijire incluse în campania de reduceri eMAG Stock Busters.

eMAG Stock Busters – reduceri la mobilier

* Mobilier, rafturi pentru perete, birouri, scaune pentru birou, măsuțe, fotolii, canapele, scaune, noptiere, paturi, comode – reduceri eMAG Stock Busters de până la 65%.

Un set canapea Kring Royal, 2 reclinere, piele naturală, bej, 220 x 98 x 100 cm și 2 fotolii Kring Royal, cu recliner și 3 trepte de confort, piele naturală, bej, 107 x 98 x 100 cm, are o reducere de 43%.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă cu piesele de mobilier incluse în campania de reduceri eMAG Stock Busters.

reduceri stock busters

eMAG Stock Busters – reduceri la haine înainte de Vinerea Neagră 2016

* Îmbrăcăminte, încălțăminte, articole sportive, pentru femei și pentru bărbați, ceasuri, genți, portofele – reduceri Stock Busters de până la 75%.

Spre exemplu, un sacou office bej Artisti Italiani pentru bărbați, cu doi nasturi, are o reducere de 75% și costă 106,99 lei. Oferta este disponibilă la acest link.

Iar o jachetă parka bleumarin, de damă, United Colors Of Benetton, are o reducere de 40%. Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri la haine incluse în campania eMAG Stock Busters.

reduceri stock busters
Foto: emag.ro