eMAG și Tarom dau mâna de Black Friday 2017. Când să stai cu ochii pe ofertă

Black Friday 2017 vine cu câteva noutăți la eMAG, una dintre ele fiind înțelegerea cu compania de stat Tarom.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

eMAG listează toate reducerile de Black Friday AICI. Din experiența anilor trecuți, eMAG începe evenimentul de cumpărături la orele dimineții, probabil undeva între 7 și 9.

2 milioane de produse vor fi la reducere, inclusiv autoturisme și lingouri de aur, suprize introduse de eMAG la precedentele ediții Black Friday. Printre noutățile din 2017 se numără însă înțelegerea cu Tarom. Astfel, clienții vor putea cumpăra vouchere de 100 de euro la preț de 50 de euro, pe care le vor putea folosi la călătoriile pe care le vor face cu Tarom în perioada următoare.

eMAG îi sfătuiește pe cei care vor să prindă cele mai bune reduceri de Black Friday 2017 să intre în cont și să completeze adresa de livrare. Totodată, clienții pot alege să ridice produsele din cele 15 showroomuri eMAG sau de la cele 600 de oficii poștale cu care colaborează cel mai mare magazin din România.

Dacă faci de regulă cumpărături cu cardul, un alt sfat este să îți înscrii din timp cardul în contul eMAG, dar și să îți faci o listă de produse favorite din care să alegi ofertele care îți convin vineri dimineață.

Schematizăm toate sfaturile de Black Friday 2017 pentru cumpărături rapide pe eMAG mai jos:

1. Îți poți face cont pe eMAG AICI;

2. Introdu în cont adresa de livrare;

3. Dacă vrei să cumperi cu cardul, introdu și detaliile cardului în contul tău eMAG;

4. Verifică lista de carduri pentru plata în rate fără dobândă AICI. S-ar putea să cumperi mai multe produse decât ți-ai propus și e bine să știi în ce condiții poți plăti cu cardul tău;

5. Fă-ți o listă cu produse favorite (Wishlist) în care pune tot ce ai avea nevoie. Adaugă produsele în ziua dinainte de Black Friday 2017, iar în dimineața reducerilor poți alege doar ce reduceri îți convin. Mai mult ca sigur și modele tale preferate de telefoane, televizoare, laptopuri ori electrocasnice vor fi la reducere.

6. Stai cu ochii pe site dis de dimineață. Anii trecuți, eMAG a dat drumul reducerilor undeva până în ora 9 dimineața, dar niciodată înainte de 6 am.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.