eMAG şi Elefant au mari reduceri la televizoare. Top oferte

În timp ce eMAG are o campanie de mari reduceri la televizoare marca Panasonic, cei de la Elefant au, în această perioadă, reduceri la televizoare Samsung.

Oferta eMAG la televizoare Panasonic poate fi consultată AICI.

Oferta Elefant la televizoare Samsung poate fi consultată AICI.

Mai jos, am ales cele mai interesante dintre reducerile curente de la eMAG şi Elefant:

– eMAG vinde un televizor HD Panasonic, cu diagonala de 80 de centimetri, cu o reducere de 450 de lei. Preţul la ofertă al televizorului poate fi consultat aici.

– Elefant are o ofertă excelentă la un televizor Samsung Smart LED Ultra HD 4K (practic, cea mai bună rezoluţie de care vă puteţi bucura pe un televizor), cu diagonala de 101 centimetri. Reducerea este de 1.300 de lei. Preţul poate fi consultat aici.

– Dacă vă doriţi un televizor cu diagonală mai mare, eMAG are în ofertă un televizor LED Smart Panasonic, Full HD, cu diagonală de 121 centimetri, la un preţ cu 800 de lei mai mic decât de obicei. Oferta este aici.

– Revenind la televizoare cu diagonală medie spre mare, ne-a atras şi oferta Elefant la un Samsung Smart LED Full HD, de 109 centimetri. Preţul redus cu 21% poate fi consultat aici.

– În fine, pentru cei care îşi doresc un televizor cu diagonală cu adevărat mare, îi sfătuim să aleagă din oferta eMAG un model de aici, sau acest model din oferta Elefant.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.