eMAG și Bellesser au „Black Friday” la produse pentru casă. Mobilier, decorațiuni și textile la jumătate de preț

eMAG și un magazin dedicat soluțiilor pentru casă și grădină, Bellesser, au mari reduceri la mobilier, decorațiuni, lenjerii, saltele covoare, scaune de birou, vase pentru bucătărie și multe altele. Procentul de reducere este extrem de mare, identic, în multe cazuri, cu cel practicat de Black Friday.

eMAG vine cu reduceri de până la 69% la mic mobilier și de 35% la canapele și fotolii. Lenjeriile de pat au prețuri reduse cu până la 66%, în timp ce saltelele, covoarele și prosoapele ajung să coste spre jumătate din prețul inițial.

Cei care au nevoie de vase de calitate în bucătărie pot profita de reducerile la vase Tefal, servicii de masă, pahare și tacâmuri, cu preț redus cu 50% în aceste zile.

Bellesser este un magazin dedicat proprietarilor de case cu gust și vinde tot felul de produse utile și frumoase pentru locuința și grădina sa. În această perioadă, are reduceri mari și foarte mari la mii de produse. În plus, orice comanda de peste 250 de lei beneficiază de transport gratuit, iar pentru orice comanda de peste 100 de lei clientul primește 25 de lei cadou. Oferta lor completă poate fi consultată AICI.

Mai jos, am ales 10 produse, din oferta eMAG și Bellesser, care pe noi ne-au încântat de-a dreptul, așa că vi le recomandăm și vouă:

1. Această bancă din lemn și material textil se potrivește de minune în holul casei, în imediata apropiere a zonei de intrare în locuință. Sertarele pot „găzdui” curele și alte accesorii, dar chiar și câteva perechi de pantofi. Prețul poate fi consultat AICI.

banca lemn
2. La prima vedere, obiectul din imaginea de mai jos pare o măsuță cu două scaune. Subdimensionate, ce-i drept. Totuși, în imagine avem un interesant raft de perete, o minibibliotecă absolut originală pentru interioare moderne. Prețul la reducere de pe eMAG poate fi consultat AICI.
raft perete emag
3. Revenim la Bellesser pentru acest inspirat mobilier de perete realizat din lemn masiv. Prețul poate fi consultat AICI.
3 mobilier perete
4. Cum spuneam, eMAG propune și o campanie de reduceri la canapele și fotolii. Nouă ne-a atras privirile canapeaua modernă de mai jos, al cărei preț poate fi consultat AICI.
4 canapea emag5. O etajeră de pantofi cu 4 niveluri, din lemn, este la preț special pe Bellesser. Aflăm dimensiunile produsului de mai jos și prețul, aici.
5 etajera pantofi6. Tigăile și oalele sub presiune de la Tefal vin cu reduceri de 30-40% în oferta eMAG, iar reduceri chiar mai mari – de peste 50% – sunt la seturile de ustensile pentru bucătărie. Te invităm să descoperi oferta aici.
6 tefal emag7. Am descoperit și un ceainic de porțelan care nouă ne-a plăcut foarte multe. Vi-l prezentăm în imaginea de mai jos. Prețul promoțional este afișat aici.
7 ceainic portelan8. Scaunele de birou ergonomice vin cu reduceri importante în această perioadă. De exemplu, modelul de mai jos este redus cu 25%. Prețul actual poate fi consultat aici.
8 scaun de birou
9. Suporturile metalice pentru ghivece sunt numai bune de plasat în grădină. Dar acest suport poate avea și valențe estetice, cum e cazul decorațiunii practice de mai jos:
9 suport metalic10. Reduceri și la lenjerii de pat, cum este și acest model din bumbac satinat, redus cu 15%. Produsul este aici.
10 lenjerie

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.