eMAG reduceri Stock Busters. 5 telefoane cu prețuri și cu 51% mai mici

Foto: nastya_gepp / pixabay.com

eMAG reduceri telefoane Stock Busters. In perioada 20-22 februarie, emag.ro desfasoara o ampla campanie de oferte la mii de electronice si electrocasnice, inclusiv la telefoane.

eMAG reduceri telefoane Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Unele telefoane pot fi cumpărate la jumătate de preț.

Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri la telefoane:

eMAG reduceri telefoane Stock Busters Samsung Galaxy

1. Telefonul mobil Samsung Galaxy Note 8, Dual SIM, 64GB, 4G, Midnight Black, are o reducere de 16% in campania eMAG reduceri telefoane Stock Busters.

Ecranul mare Infinity Display iti incape in mana. Inovatia designului Galaxy Note8 face posibil ecranul Infinity Display de 6,3 inchi. Este cel mai mare Galaxy Note din toate timpurile – iti ofera mai mult spatiu pentru o vedere mai ampla si mai mult spatiu pentru a folosi S Pen. Totusi, ti se potriveste confortabil in mana datorita curbelor simetrice si a aspectului de 18,5:9, ce se imbina intr-un corp ingust.

*Infinity Display: un ecran aproape fara rama, de la o margine la alta.
*Rezolutia implicita este Full HD+ dar poate fi schimbata in Quad HD+ (WQHD+) in Setari.
*Masurat pe diagonala, dimensiunea ecranului este de 6,3” pentru dreptunghiul complet si 6,2″ luand in calcul colturile rotunjite.

Telefonul ofera o vedere mai larga si o experienta cinematografica. Chiar si vizionarea filmelor este mai placuta pe raportul 18,5:9 al lui Infinity Display. In modul landscape, Galaxy Note8 ofera un camp vizual mai larg cu 14%, care creeaza o experienta mai bogata si mai captivanta, ce te atrage oriunde te-ai afla.

Galaxy Note8 este conceput sa fie usor si simplu de folosit. Rotunjimile frumoase si corpul imbinat perfect sunt proiectate pentru a oferi confort in mana si mai mult spatiu pentru a scrie cu S Pen. Scannerul pentru amprente este integrat discret in partea din spate, iar butonul Home este plasat sub Infinity Display pentru a ramane invizibil pana ai nevoie de el.

emag reduceri telefoane stock busters

eMAG reduceri telefoane Stock Busters Samsung

Poti lansa doua aplicatii cu o singura atingere. Raportul de aspect de 18,5:9 a fost conceput pentru multitasking. Porneste modul Multi Window pentru a rula doua aplicatii in acelasi timp. Iar pentru aceste doua aplicatii pe care vrei sa le folosesti impreuna, presetarile App Pairing iti permit sa le deschizi simultan, cu o singura atingere.

Cand cuvintele nu sunt de ajuns, poti sa o spui cu propriul tau GIF animat. Foloseste optiunea de selectare inteligenta a lui S Pen pentru a selecta o sectiune dintr-un video si a o distribui prietenilor tai pe retelele de socializare. Poti selecta diverse zone din imagini pentru a le distribui sau lipi unde ai nevoie de ele.

Galaxy Note8 are camera duala. Camera sa cu teleobiectiv are zoom optic 2x care iti permite sa apropii imaginea fara sa fie afectata claritatea. Ambele camere au stabilizare optica a imaginii (OIS) pentru a realiza fotografii extrem de clare, chiar daca a fost miscata camera.

eMAG reduceri telefoane Stock Busters Samsung Galaxy Note 8

In timp ce te concentrezi sa faci o poza Live focus, Dual Capture fotografiaza si ce se intampla in afara cadrului. In acest fel te poti bucura de momentele pe care altfel le-ai fi pierdut. De asemenea, fotografiile reusite sunt usor de realizat chiar si pe intuneric. Camera cu unghi larg a lui Galaxy Note8 capteaza mai multa lumina cu pixelii sai mari de 1,4 µm si cu lentila sa luminoasa F1.7, in timp ce focusezi rapid si cu acuratete datorita Senzorului Dual Pixel.

Galaxy Note8 suporta atat LTE cat si Wi-Fi, ceea ce inseamna ca este construit sa iti ofere viteza superioara, pentru ca alege vitezele cele mai mari ale retelelor, de pana la 1 gigabit pe secunda.

Este rezistent la apa si la praf. Chiar daca il stropesti cu apa sau te prinde ploaia, poti sa continui sa folosesti Galaxy Note8, pentru ca este rezistent la apa si praf.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane Stock Busters Huawei

2. Telefon mobil Huawei P9, 32GB, 4G, Titanium Grey, are o reducere de 17% in campania eMAG reduceri telefoane Stock Busters.

Huawei si Leica s-au asociat pentru a crea o camera foto uimitoare, care ofera mai multa lumina si o clarita mai buna, pentru fotografii si clipuri video impresionante.

Combinand hardware-ul si software-ul superior, cu lentilele duble Leica, Huawei P9 va permite sa capturati imagini de inalta calitate, fara a compromite stilul elegant si compact a telefonului.

Telefonul Huawei P9 captureaza culori stralucitoare datorita lentilelor Leica. Capturati mai multa lumina cu ajutorul celor doi senzori, unul RGB iar celalalt monocrom. Obtineti imagini incredibile cu telefonul Huawei P9 care imbina inteligent culorile capturate de senzorul RGB cu detaliile senzorului monocrom.

emag reduceri telefoane stock busters

eMAG reduceri telefoane Stock Busters Huawei P9

Imortalizati imagini in conditii de luminozitate scazuta cu ajutorul camerelor de 12 megapixeli, care reusesc sa aduca imaginilor capturate o calitate profesionala si cu ajutorul functiei Imagesmart 5.0.

Capturati imagini clare cu ajutorul ISP-ului dual-core incorporat pentru imbunatatirea focalizarii si a vitezei de procesare. Puteti face poze la o viteza incredibila si clare cu tehnologia Focus Hybrid, care foloseste focalizarea cu laser, masurarea adancimii si a contrastului.

Experimentati o performanta superioara cu ajutorul cipului personalizat Kirin 955. In interiorul cipului Kirin 955 exista un ISP dual-core si un DSP dedicat care ajuta foarte mult post-procesarea.

Puteti obtine unele efecte fotografice profesionale si puteti avea acces la o gama puternica de functii unice, inclusiv o gama de moduri de film, efect de deschidere considerabila, modul monocrom si modul profesional.

Huawei P9 este creat de unii dintre primii designeri industriali din lume pentru a realiza un design uimitor, cu margini taiate de diamant, rotunjit de curburi frumoase. Huawei P9 este sculptat folosind industria aerospatiala, avand un corp din aluminiu si o sticla de calitate superioara 2.5D.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane Stock Busters Apple

3. Telefonul mobil Apple iPhone SE, 32GB, 4G, Space Gray, are o reducere de 34% in campania eMAG reduceri telefoane Stock Busters.

Potrivit producatorului, iPhone SE este cel mai puternic telefon de 4 inchi din toate timpurile. Pentru a-l crea, Apple a pornit de la un design de mare succes, apoi a reinventat tot restul. A9 este acelasi cip avansat folosit in iPhone 6s. Camera de 12 megapixeli face poze incredibile si filmeaza 4K, iar functia Live Photos iti aduce imaginile la viata. Rezultatul este un iPhone care pare mic, dar traieste pe picior mare.

iPhone SE preia un design incredibil de popular si il aduce la un nou nivel de rafinament. Fabricat din aluminiu sablat cu finisaj satinat, acest telefon usor si compact este conceput pentru a fi extrem de confortabil de tinut in mana. Continutul de pe ecran este vibrant si clar, gratie unui stralucitor afisaj Retina de 4 inchi. De asemenea, muchiile mate tesite si un logo din otel inoxidabil asortat cromatic intregesc aspectul plin de stil.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

emag reduceri telefoane stock busters

eMAG reduceri telefoane Stock Busters HTC

4. Telefon mobil HTC U Ultra, 64GB, 4G, Brilliant Black, are o reducere de 51% in campania eMAG reduceri telefoane Stock Busters.

Telefonul cu ecran mare, de 5,7 inch, are o noua suprafata fluida sofisticata. Te pune pe primul loc, gratie noului Ecran Dual convenabil. Te asculta, adaptand sunetul la auzul tau unic. Si chiar si invata de la tine, devenindu-ti un asistent care evolueaza si te cunoaste mai bine in timp.

HTC U Ultra aduce o noua suprafata fluida, cu contururi frumoase, gandita pentru a fi cea mai buna reflexie a ta. Observa telefonul de aproape si ii vei aprecia constructia simetrica, ca si felul in care transforma lumina cand il intorci. Pentru a obtine acest aspect extraordinar, producatorul a dezvoltat un nou proces, prin care culorile se leaga de sticla pe multiple straturi, reflectand atractiv lumina si adaugand stralucire si adancime din orice unghi.

Apoi a modelat sticla egal pe margini si laterale, folosind presiuni si temperaturi extreme, pentru a imita tensiunea de suprafata a lichidelor; a fost indoita si pliata suprafata, creand o imbinare perfecta intre metal si sticla. HTC U Ultra este disponibil si in editia safir, ultra-rezistent si de lux, cu 128 GB spatiu.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

emag reduceri telefoane stock busters

eMAG reduceri telefoane Stock Busters Samsung Galaxy J5

5. Telefonul mobil Samsung Galaxy J5 (2017), Dual Sim, 16GB, 4G, Black, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri tefoane Stock Busters.

Proiectat cu o mare atentie la detalii, noul Samsung Galaxy J5 are un finisaj metalic uimitor, fara vreo proeminenta a camerei, in timp ce ecranul de sticla 2.5D protejeaza afisajul de 5.2 inchi HD pentru o durabilitate sporita.

Camera principala de 13MP F1.7 face fotografii clare, cu detalii imbunatatite, chiar si la la lumina scazuta, iar interfata intuitiva permite utilizarea cu o singura mana datorita butonului de declansare in miscare. Acum vei putea face fotografii in timp ce reglezi pozitia telefonului sau incadrezi peisajul.

Telefonul Samsung Galaxy J5 iti permite sa obtii selfie-uri luminoase, chiar si in conditii de lumina scazuta datorita LED-urilor frontale si blitului. De asemenea, poti controla butonul declansator prin gesturi simple ale mainii.

Poti utiliza aplicatiile la nivel optim datorita memoriei de lucru de 2 GB si a capacitatii de stocare interna 16 / 32 GB.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

emag reduceri telefoane stock busters

Foto: nastya_gepp / pixabay.com