eMAG reduceri incorporabile Stock Busters. Au răsărit super-ofertele

emag reduceri stock busters

eMAG reduceri incorporabile Stock Busters. emag.ro desfasoara in aceasta perioada o ampla campanie de reduceri la mii de electrocasnice, inclusiv la incorporabile de diferite tipuri.

eMAG reduceri incorporabile Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

In campanie sunt incluse cuptoare, plite sau masini de spalat vase incorporabile.

Iata cateva dintre cele mai interesante oferte:

eMAG reduceri incorporabile Stock Busters – cuptoare Arctic

1. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH, electric, cu sistem hidrolitic, cu un volum de 71 de litri, clasa A, negru, si o plita incorporabila Arctic ARSGN64121S, pe gaz, cu 4 arzatoare, sistem Wok, aprindere electrica, din sticla neagra, are o reducere de 560 de lei in campania eMAG reduceri incorporabile Stock Busters.

Acest cuptor incorporabil electric, din sticla neagra, cu timer mecanic si optiunea Grill, este ideal pentru prepararea alimentelor de tip gratar. Este un accesoriu elegant necesar in toate bucatariile celor interesati de un stil de viata sanatos.

Clasa energetica A ofera un consum moderat de energie electrica. Folosesti cuptorul la capacitate maxima, fara teama consumului excesiv.

eMAG reduceri incorporabile Stock Busters – plite Arctic

Cele 4 functii de gatire simplifica gatitul traditional. Cuptorul de capacitate mare, de 71 de litri, este perfect pentru prepararea concomitenta a mai multor retete. Cu Arctic, nicio provocare nu e prea mare. Alegi volumul potrivit nevoilor tale si ale familiei tale.

Aqua Drop Clean permite curatarea rapida a cuptorului, prin simpla introducere a unui vas cu apa in interior. Cureti cuptorul, simplu, rapid si cu minim de efort. Timerul contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri incorporabile Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

emag rerduceri incorporabile stock busters
Foto: emag.ro

eMAG reduceri incorporabile Stock Busters – incorporabile Hansa

2. Un alt pachet promotional din campania eMAG reduceri incorporabile Stock Busters este alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015, electric, de 67 de litri, cu grill, rotisor, clasa de eficienta energetica A-20%, cu 4 functii, din inox, si o plita incorporabila Hansa BHGI63100018, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, fabricata din inox.

Facturile mai mici si economiile de energie sunt acum posibile in locuinta gratie celor mai inalte clase de eficienta energetica pentru aragazele si cuptoarele Hansa.

Tava pentru copt PROCOOK este si ea de mare ajutor. Structura hexagonala a tavii procook, dezvoltata de Hansa, va permite sa preparati alimente mai sanatoase si mai gustoase. Utilizand un finisaj perforat in forma de fagure special al suprafetei, realizat din email antiaderent, carnea si celelalte alimente nu adera la suprafata tavii si nici nu stau pe un pat de grasime in timpul prepararii.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri incorporabile Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

emag rerduceri incorporabile stock busters
Foto: emag.ro

eMAG reduceri incorporabile Stock Busters – plite vitroceramice

3. O plita vitroceramica Hansa BHCI65123030, cu 4 zone de gatit, cu rama din inox, fabricata din sticla neagra, are o reducere de 25% in campania eMAG reduceri incorporabile Stock Busters.

Datorita procesului de productie inovator dezvoltat si patentat de SCHOTT, toate plitele vitroceramice de la Hansa sunt produse fara utilizarea de arsenic sau metale grele. Aceasta solutie, unica in lume, asigura beneficii considerabile pentru mediul inconjurator. La sfarsitul duratei indelungate de viata utila, plitele vitroceramice de la Hansa pot fi reciclate si reutilizate ca material de constructie.

Zona de incalzire de tehnologie moderna economiseste timp si energie, intrucat atinge temperatura cea mai inalta in doar cateva secunde. Gratie acestei caracteristici, gatitul in zona HiLight este mai rapid si mai ieftin.

emag rerduceri incorporabile stock busters
Foto: emag.ro

Butoanele practice sunt amplasate pe partea laterala a plitei, ceea ce va permite sa setati cu precizie parametrii de preparare; acestea sunt, de asemenea, foarte usor de curatat.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri incorporabile Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri incorporabile Stock Busters – masini de spalat incorporabile

4. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIO 3T321 P, cu 10 programe, 14 seturi, clasa de eficenta energetica A++, de 60 cm, are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri incorporabile Stock Busters.

Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri incorporabile Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

emag rerduceri incorporabile stock busters
Foto: emag.ro

eMAG reduceri incorporabile Stock Busters – cuptoare Beko

5. Un pachet alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Beko BSE22130X, multifunctional, cu un volum de 71 de litri, cu 6 functii Timer, si o plita incorporabila Beko, pe gaz, cu 4 arzatoare, 60 cm, din inox, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri incorporabile Stock Busters.

Produsul are urmatoarele functii:

GATIRE CU VENTILARE
Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, grabind astfel procesul de gatire.

GATIRE CONVENTIONALA
Elementul de incalzire superior si cel inferior actioneaza simultan, fara ventilator. Acest mod de coacere traditional este recomandat in pregatirea prajiturilor, foietajelor fine sau biscuitilor.

eMAG reduceri incorporabile Stock Busters – cuptoare

INCALZIRE INFERIOARA
Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara.

LOW GRILL CU VENTILARE
Efectul de grill este mai redus fata de utilizarea grill-ului complet. Tot ceea ce ai de facut este ca la jumatatea duratei de gatire, sa intorci preparatel

GRILL
Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor.

APRINDERE INTEGRATA
Permite aprinderea flacarii la arzatoarele plitei pe gaz intr-un mod facil, direct de la butoanele panoului de control.

SIGURANTA FLACARA
Sistemul de siguranta opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri incorporabile Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

emag rerduceri incorporabile stock busters
Foto: emag.ro