eMAG are reduceri înainte de Sărbători. 5 laptopuri de top la preț special

emag reduceri laptopuri inainte de sarbatori

eMAG a început campania eMAGIA Sărbătorilor și propune prețuri reduse la mii de produse de pe site, din aproape toate categoriile.

Toate reducerile eMAG din această perioadă pot fi consultate AICI.

În oferta sunt produse din categoriile: telefoane, tablete și gadgeturi; laptopuri, IT, birotica si papetarie; electrocasnice, cadouri și supermarket; TV, foto, electronice, gaming și filme; îngrijire personala, frumusețe și cosmetice; mobila, casa și cărți; jucării, articole pentru copii; auto, bricolaj și petshop; fashion și sport.

Mai jos, ne-am concentrat pe oferta eMAG la laptopuri și am descoperit câteva modele care chiar merită toată atenția noastră:

1. Începem cu versatilul Lenovo Yoga, un laptop 2 în 1 cu procesor Intel Core i3, 2 GHz, 14 inch, full HD, 4GB, 128 GB. Prețul practicat de eMAG în campania de reduceri este redus cu 26% și poate fi consultat AICI.

lenovo reduceri emag laptopuri

2. De la Lenovo trecem la Asus, la un laptop cu performanțe cu adevărat deosebite. Modelul propus este dotat cu procesor Intel Core i7, 2,6 GHz, 15,6 inch, 8 GB, 256 GB SSD, placa nVIDIA GeForce GTX 950M. Prețul propus de eMAG este redus cu 23% și poate fi consultat AICI.

asus reduceri laptopuri emag

3. eMAG are o reducere de 18% și la un model Dell Vostro 3558, cu procesor i3, 2 GHz, ecran de 15,6 inch, 4 GB RAM și o capacitate de stocare de un 1 TB. Prețul final poate fi consultat AICI.

dell emag reduceri laptopuri

4. Fanii HP se pot bucura de reducerea de 21% propusă de eMAG pentru un model ProBook cu procesor i5, 6200U, 2,3 GHz, 14 inch, Full HD, 8 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics. Prețul poate fi consultat AICI.

hp emag reduceri laptopuri

5. Un laptop care oferă multe la un preț corect este și acest model Acer Aspire cu procesor AMD Dual Core, 2,4 GHz, ecran de 15,6 inch, 4GB, 1 TB. Prețul propus de eMAG este redus cu 14% și poate fi consultat AICI.

acer reduceri inainte de sarbatori emag

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.