eMAG organizează cele mai mari reduceri ale lunii. Top 9 produse la ofertă

Magazinul online eMAG derulează, între 17 și 19 mai, o mare campanie de reduceri, Stock Busters. Reducerile ajung la 75% din valoarea normală a produselor.

Toată oferta specială de la eMAG poate fi consultată AICI.

Noi am consultat oferta și am ales câte un produs din fiecare dintre categoriile de reduceri:

Telefoane si Tablete

Laptopuri

TV&Foto

Electrocasnice

Îngrijire Personală

Mobilă&Produse pentru casă

Jucării&Alte articole pentru copii

Auto&Bricolaj

Fashion&Sport

1. Laptop 2 in 1 Acer One. Laptopul are procesor Intel Atom, 1,83 GHz, 2 GB, 32 GB eMMC și vine cu Windows 10 instalat. Prețul este cu 400 de lei mai mic decât cel standard. Găsiți produsul aici.

l12. Telefon mobil Samsung Galaxy A5, Dual Sim, 16 GB, 4G. Prețul propus de eMAG este cu 550 de lei mai mic decât de obicei. Produsul este disponibil aici.

l23. Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, Full HD. Prețul este redus cu 20% în această perioadă. Produsul poate fi găsit aici.

l3

4. Mașină de spălat rufe Star Light, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+, Alb. Produsul este redus cu aproape 30% în această perioadă. Îl găsiți aici.

l4

5. Apă de toaletă Guess Seductive, Bărbați, 100 ml. Parfumul este redus cu 53% în campania eMAG Stock Busters. Îl găsiți aici.

l56. Set mobilier grădină Kring Manhattan, compus din canapea, 2 fotolii și masă. Prețul este mai mic cu 43%. Găsiți setul aici.

l67. Cărucior pentru bebe Britax Bob Revolution, Mov. Reducerea-record este de 73%. Produsul este disponibil aici.

l7

8. Anvelope de vară, toate dimensiunile, diverse mărci. Poți consulta oferta, cu reduceri de până la 17%, aici.

9. Mașină de găurit cu percuție MASTERY, 750 W, 2800 RPM, mandrină rapidă. Prețul din eMAG Stock Busters este de doar 90 de lei! Produsul este disponibil aici.

l8

10. Ceasuri de damă și bărbat cu reduceri chiar și de peste 50%. Puteți consulta oferta completă aici.

l9

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.