eMAG are mari reduceri. Ce produse sunt la ofertă în Weekend Superstars

Magazinul online eMAG are o mare campanie de reduceri în acest sfârșit de săptămână, pe lista de prețuri speciale regăsindu-se mii de produse din oferta siteului.

În oferta eMAG intră telefoanele și gadgeturile, laptopurile și alte echipamente IT, televizoarele și electronicele, electrocasnicele, parfumurile și cosmeticele, aparatele de îngrijire personală, produse de modă și sport, produse pentru casă și articole pentru copii, dar și produse auto și de petshop.

Întreaga ofertă promoțională eMAG poate fi consultată AICI.

Există o categorie specială pe site numită chiar ”Superstars”, unde apar produsele cu cele mai mari reduceri din categoriile menționate mai sus.

Puteți accesa ofertele Superstars de la eMAG la linkul de AICI.

De exemplu, în lista superstars a electrocasnicelor mari a fost inclusă și o combină frigorifică Arctic cu capacitate de 331 de litri, clasa A+, cu preț redus cu peste 600 de lei față de valoarea obișnuită a produsului.

Găsiți produsul AICI.

Oferte excelente și în rubrica de Superstars Televizoare de pe eMAG, unde găsim un televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 101 și redare 4K Ultra HD la un preț sub 1700 de lei.

Găsiți produsul AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.