eMAG intră în weekendul reducerilor. 7 mari campanii sunt active pe site

Vineri, sâmbătă şi duminică sunt zile cu mari reduceri la eMAG. Magazinul online are mai multe campanii derulate simultan. Iată care sunt cele mai bune oferte.

1. Începem cu IT&Mobile Days este o campanie de reduceri de până la 40% la telefoane mobile şi accesorii, tablete, laptopuri, sisteme desktop, monitoare, imprimante şi weareables. În campanie sunt incluse şi diverse produse de gaming. Întreaga ofertă eMAG poate fi consultată AICI.

2. În derulare este şi o mare campanie de reduceri la televizoare. 95 de modele de diferite diagonale sunt incluse în oferta eMAG. Descoperiţi toate aceste produse AICI.

3. Dacă sunteţi în căutare de electrocasnice mari (frigidere, maşini de spălat rufe şi vase, incorporabile, aragazuri şi cuptoare cu microunde), puteţi profita de reducerile eMAG de până la 50% listate AICI.

4. Cei care intenţionau de multă vreme să îşi ia un ceas inteligent sau o brăţară de fitness pot profita acum de reducerile de până la 50% propuse de eMAG la aceste produse. Puteţi descoperi întreaga ofertă AICI.

5. eMAG include într-o campanie specială de reduceri de până la 60% şi un număr de 692 de parfumuri. Găsiţi toate aceste produse AICI.

6. Dacă sunteţi fani ai mărcii New Balance, vă puteţi lua o pereche de pantofi sport la reducere în cadrul campaniei eMAG de AICI.

7. Iar pentru cei care au mare grijă de maşinile lor, eMAG are o campanie de mari reduceri la anvelope, sisteme de navigaţie, camere auto DVR, sisteme audio, baterii auto, accesorii pentru transport, huse şi covoraşe. Găseşti întreaga campanie AICI.

Trebuie spus că toate aceste produse pot fi cumpărate de la eMAG şi în rate fără dobândă. Găsiţi toate detaliile despre numărul de rate şi cardurile acceptate AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.