eMAG începe 2016 cu mari reduceri la televizoare. Carduri acceptate pentru plata în rate fără dobândă

eMAG începe anul 2016 cu câteva interesante campanii de reduceri. Una dintrea acestea este cea la televizoare cu diagonale între 82 şi 110 centimetri.

Întreaga ofertă eMAG la televizoare poate fi consultată AICI.

În campania de reduceri de pe eMAG.ro sunt incluse modele de televizoare din mărcile Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Sharp, HORIZON, Orion, Blaupunkt, Everest, Hyundai şi Loewe.

De exemplu, un televizor LED LG 42LF561V, cu diagonală de 106 centimetri, Full HD, vine cu o reducere de peste 400 de lei în această perioadă.

Reducere foarte mare, de peste 1100 de lei, şi la un televizor LED Smart Samsung 40JU6000, cu diagonala de 101 cm şi cu redare 4K Ultra HD, cel mai clar format de imagine pe care îl puteţi avea în prezent.

Întrucât televizoare sunt produse scumpe, iar banii s-au cam cheltuit de Sărbători, vă arătăm mai jos cum puteţi cumpăra produse de pe eMAG în rate fără dobândă.

Găsiţi întreaga listă de carduri acceptate AICI.

eMAG acceptă 10 tipuri de carduri pentru plata în rate fără dobândă. De exemplu, ING Credit Card poţi plăti produsele în 12 rate fără dobândă, cardul Banca Transilvania îţi permite să plăteşti în şase rate fără dobândă, posesorii de carduri Credit Europe pot plăti în 4 rate fără dobândă.

4 rate fără dobândă şi pentru cei care au carduri de la Garanti Bank, iar clienţii BRD Finance pot plăti fie în 3, fie în 6 rate fără dobândă. 2,3 sau 4 rate fără dobândă şi pentru clienţii BCR, posesori ai cardului BUN de PLATĂ.

Posesorii de carduri BancPost pot plăti în 3 sau 6 rate fără dobândă, ca şi posesorii de carduri EuroLine American Express.

Posesorii de carduri Cetelem pot plăti chiar şi în 18 rate fără dobândă.

Instrucțiuni pentru folosirea cardurilor la cumpărături pe eMAG.ro găsiți AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.