eMAG face mari reduceri de Paște. 3 zile de prețuri mici

Reduceri eMAG de Paște. Trei zile de promoții
Reduceri eMAG de Paște. Trei zile de promoții

Magazinul online eMAG are o mare perioadă de reduceri în zilele de 7, 8 și 9 aprilie. Pe lângă marile reduceri, toți clienții care fac cumpărături în aceste zile vor primi 10% reducere sub formă de card cadou.

Toată oferta de Paște de la eMAG poate fi consultată AICI.

De obicei, eMAG începe ziua de reduceri în zori, în jurul orei 7 dimineața. Așa s-a întâmplat în precedentele campanii de reduceri mari, cum au fost Black Friday sau Ziua eMAG.

eMAG anunță, într-un newsletter trimis celor abonați, că, pentru unele produse, reducerile vor depăși valoarea de 50%. Probabil, pe lângă reducerile la electronice și electrocasnice, incluse de eMAG în toate campaniile de mari reduceri, vor fi tăieri spectaculoase de preț și la jucării, pentru cei aflați în căutarea de cadouri pentru copii.

De câteva săptămâni, eMAG a lansat și categoria Fashion, astfel încât ne putem aștepta la reduceri de Paște și la îmbrăcăminte și încălțăminte de damă și bărbat.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.