eMAG are reduceri-record la electrocasnice. Top 7 produse la promoție

reduceri emag elect
Reduceri eMAG la gama de electrocasnice Bosch. Foto: emag.ro

eMAG are o mare campanie de reduceri la sute de electrocasnice marca Bosch, de la mașini de spălat, incorporabile și frigidere la aspiratoare, fiare de călcat și aparate de îngrijire personală.

Reducerile eMAG la aceste electrocasnice ajung până la 40%. Întreaga ofertă poate fi consultată AICI.

Mai jos, am ales pentru voi cele mai bune reduceri eMAG din oferta curentă:

1. Primul produs care ne-a atras atenția în campania de reduceri eMAG este un aspirator cu sac cu putere de 700W, redus cu 40% în această perioadă. Produsul poate fi găsit AICI.

2. eMAG propune și o reducere de peste 450 de lei la acest uscător de rufe cu coemag reducere uscator rufendensare, cu capacitate de 7 kilograme. Aparatul are funcția AutoDry, care, cu ajutorul senzorilor de umiditate, determină exact gradul de uscare necesar, pentru a nu deteriora țesăturile. Produsul este AICI.

3. Și mașinile de spălat sunt la reducere la eMAG. De exemplu, această mașină cu 1000 de rotații pe minut și capacitate de 7 kilograme are o reducere de aproape 400 de lei.

4. eMAG are reduceri și la combine frigorifice, cum este și acest model, din clasa A++, cu volum total de 505 litri. Consumul energetic al acestui aparat este de sub 300 de kW/an.

5. Espressoarele Bosch vin și ele cu reduceri de până la 35%. Gama de eemag reducere espressoarespressoare la reducere poate fi găsită AICI.

6. Același nivel de reducere și pentru incorporabilele Bosch din oferta eMAG. Puteți consulta oferta AICI.

7. Cele mai mari reduceri sunt însă la fiarele de călcat Bosch din oferta eMAG. Toate produsele au prețuri reduse cu 20-40%.

Aceste produse pot fi cumpărate și în rate fără dobândă. eMAG arată care sunt cardurile acceptate, la acest link.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.