Elton John le pregătește o mare surpriză fanilor săi

Elton John
Elton John își deschide propria companie Foto: Facebook Elton John

Artistul britanic Elton John își extinde activitatea și a anunțat că își va lansa propria companie de producție teatrală.

Câștigătorul unui premiu Tony pentru coloana sonoră a spectacolului „Aida”, sir Elton John a mai colaborat în trecut cu câteva echipe care au produs musicaluri celebre. Artistul a contribuit la musicalurile „The Lion King”, precum și la „Billy Elliot, The Musical”, iar succesul pe care l-a obținut cu aceste spectacole l-au determinat acum pe artist să colaboreze cu Old Vic Productions, compania de producţie teatrală care a realizat „Billy Elliot, The Musical” .

Noua companie pe care intenționează să o lanseze se va numi „Rocket Stage” și îi va permite astfel să lucreze la mai multe coloane sonore originale pentru spectacole de teatru, informează contactmusic.com.

Celebrul artist britanic a început deja să lucreze la mai multe proiecte care vor apărea pe viitor, dar și la un spectacol de teatru creat de el.

La sfârșitul anului trecut, artistul s-a căsătorit oficial cu partenerul său de viață, David Furnish, cu care este împreună de mai bine de 10 ani.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.