Elena Udrea a publicat pe Facebook o fotografie cu fiica ei

elena udrea
Foto: Facebook

Elena Udrea a publicat pe rețeaua de socializare Facebook o fotografie în care apare alături de fiica sa. Fostul ministru al Turismului se află în detenție în Costa Rica de la începutul lunii octombrie.

Fotografia, care este prima cu fiica sa pe care o publică pe Facebook, a apărut la numai câteva zile după ce judecătorii din Costa Rica au respins solicitarea de a înlocui măsura arestului preventiv cu cea a controlului judiciar sau a arestului la domiciliu.

Astfel, Elena Udrea va rămâne în continuare în închisoarea Vilma Curling, aflată la marginea capitalei San Jose.

Potrivit Ministerului Justiției și Păcii din Costa Rica, Udrea își poate vedea fetița de două ori pe zi pentru a o alăpta, dar vizitele sunt scurte.

elena udrea fetiță eva
Foto: Facebook

Pe 4 octombrie, Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni în Costa Rica.

În vreme ce statul român speră să obțină în acest interval extrădarea celor două, avocatul Elenei Udrea speră ca aceasta să obțină azil politic în Costa Rica.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv, în iunie 2018, de magistraţii Înaltei Curți de Casație și Justiție, la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, pentru luare de mită și abuz în serviciu.

Momentul în care Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute pe stradă în Costa Rica:

https://www.youtube.com/watch?v=9hdM3dQCaXA

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.