A renunțat la jobul în multinațională și a lansat propria afacere. În 6 luni, a făcut 20.000 €

elena pistrui iguelle

Elena Pistrui. Foto: Ziarul financiar

De profesie economist, după ce a lucrat mai mulți ani într-o multinațională, iar apoi într-o firmă românească, Elena Pistrui a decis să își lanseze propria afacere: o linie de producție de încălțăminte și de genți. În 6 luni, afacerea i-a adus venituri de 20.000 de euro, relatează „Ziarul financiar”.

Elena Pistrui a creat brandul Iguelle, administrat de firma Iguelle Design.

„Pasiunea pentru design şi producţie hand made am dobândit-o în urma unui curs de design vestimentar, în urma căruia am creat împreună cu o prietenă o colecţie de haine“, a declarat Elena Pistrui pentru sursa citată.

Antreprenoarea a dobândit experienţă în muncă după ce a lucrat într-o multinaţională pe o poziţie de auditor. Apoi a mai lucrat 6 ani în marketing la o firmă românească de IT.

Designul pantofilor produși de firma Elenei Pistrui este unul special: „Am introdus pentru prima dată în România un nou concept de încălţăminte unicat care integrează materiale din veşminte tradiţionale cu vechime chiar şi de 100 de ani, cusute de mână“.

„Iguelle a început din pasiunea pentru design dar și din obesesia feminină binecunoscută pentru genți și pantofi. Și pentru că trăiesc pe principiul: fă doar ceea ce-ți place și nu vei mai munci o zi în viața ta”, se arată pe iguelle.ro.

Potrivit informațiilor de pe site-ul oficial al brandului, Iguelle este o marcă fabricată 100% în România, care pune accent pe atenția la detaliile cusăturilor și ale formelor. De asemenea, designul este adaptat tendințelor fiecărui sezon, combinațiile de materiale, design și culori fiind unice.

Elena Pistrui. Foto: Facebook (Iguelle)
Foto: iguelle.ro
Foto: iguelle.ro
Foto: iguelle.ro
Foto: Facebook (Iguelle)
Foto: Facebook (Iguelle)
Foto: Facebook (Iguelle)
Foto: Facebook (Iguelle)
Foto: Facebook (Iguelle)
Foto: Facebook (Iguelle)

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version