Elena Lasconi, fostă vedetă PRO TV, a câștigat alegerile

FOTO: Elena Lasconi/Facebook
FOTO: Elena Lasconi/Facebook

Elena Lasconi a câștigat alegerile pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel din partea USR-PLUS.

„E revoluție aici, nu vă puteți imagina. E incredibil, Dumnezeu și-a arătat fața către Câmpulung. Eu vă spun clar că este o revoluție ce se întâmplă în Câmpulung și revoluția asta a început de la în România de la Câmpulung pentru că de data asta nu a mai ținut șmecheria cu structurile vechii clasei politice, de data asa a fost vorba despre încredere, despre emoție, despre ultima speranță pe care și-au văzut-o oamenii. Tocmai de aceea mi se pare incredibil, pentru mine a fost uimitor că am în unele secții chiar și peste 70% din voturi”, a declarat Elena Lasconi pentru ziarul Libertatea.ro.

Aseară, după ce s-au numărat voturile, Elena Lasconi a spus că nu le poartă pică adversarilor politic, „pentru chestiile urâte pe care le-au făcut”.

„Pur și simplu, Câmpulung. Pur și simplu, câmpulungeni. Aceasta e una dintre cele mai frumoase etape din viața mea. Spun una dintre… pentru că atunci când am devenit mamă, am fost cea mai fericită femeie de pe Pământ.

Iubirea e un dar de la Dumnezeu, dar e și cea mai mare bogăție pe care o avem. Iar în acest moment, vă spun sincer că sunt exagerat de „bogată”, spunea Elena Lasconi, înainte de ziua alegerilor.
Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.