Ed Sheeran și Chris Hemsworth, cuceriți de bucătăria românească. Felul de mâncare din care au cerut porție dublă

Foto: Alex Petricean / Instagram

Cântărețul britanic Ed Sheeran și actorul australian Chris Hemsworth (Thor din seria Marvel), care au concertat sâmbătă în România, au fost încântați preparatele tradiționale românești, în special de mici, motiv pentru care au și cerut încă o porție când au mers la restaurant.

Cei doi au luat masa la restaurantul Noua B.A.R. din București, al cărui motto este „Bucătărie aproape românească”, și care servește preparate tradiționale românești clasice sau reinterpretate.

„Am încercat să le facem un mix dintr-o gamă variată de preparate, au încercat și icre cu scoverguțe, și chestii aproape românești în bucătărie, burrata de casă, tartar, dar pe primul loc în top preferințe au fost mititeii, versiunea noastră de mititei, singurii la care s-a cerut refill”, a declarat Andrei Avramescu, un reprezentant al restaurantului, pentru postul de televiziune Digi 24.

Ed Sheeran a concertat sâmbătă pe Arena Națională din București, în fața unui public de 70.000 de oameni. Apariția actorului Chris Hemsworth la tobe a fost o surpriză uriașă pentru spectatori.

Potrivit PRO TV, muzicianul britanic a explicat pe Instagram că actorul l-a însoțit în concert pentru a înregistra un episod din sezonul 2 al documentarului „Limitless With Chris Hemsworth”, ce va avea premiera în 2025 la National Geographic/Disney+.

Documentarul abordează teme precum sănătatea cognitivă și beneficiile învățării unui instrument, motiv pentru care actorul australian a învățat recent să cânte la tobe.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.