Cum a fost recompensat tânărul care a găsit 95.000 de euro într-un dulap cumpărat de pe OLX

cutie cu bani dulap 95.000 de euro

Foto: Captură Digi24

Un tânăr de 33 de ani din Timișoara a avut parte de o surpriză uriașă după ce a cumpărat un dulap la mâna a doua de pe siteul OLX. În interiorul dulapului, unul dintre copiii bărbatului a găsit o cutie metalică în care se aflau 95.000 de euro.

„Am început să deschid elasticul, am deschis-o și când am văzut culoarea aceea de bani, erau cei de 500 de euro deasupra și când i-am numărat era vorba de 95.000 de euro”, a povestit Samuel Stănici pentru postul de televiziune Digi24.

Adela Stănici, soția sa, a crezut inițial că banii sunt falși.

Obiectul îî aparţinuse unui bătrân care a murit, iar fiul acestuia nu ştia despre banii puşi deoparte.

Soții Stănici nu şi-au pus problema să păstreze banii, așa că l-au anunțat pe fostul proprietar că au găsit bani în dulapul cumpărat.

„El nu știa nimic de bani. De sumă nu i-am spus nimic. Numai când a venit aici și i-a numărat. Nu m-am dus cu banii la el, a venit el la noi. Nu mai putea. Îți dai seama să te trezești cu atâția bani, stiind ca sunt ai lui”, a relatat Samuel Stănici.

Vânzătorul dulapului i-a oferit celui care i-a returnat banii 10 la sută din sumă, adică 9.500 de euro, drept răsplată. Bărbatul nu a vrut să-i fie cunoscută identitatea.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version